Nintendo Apple'a çabuk ısındı: Super Mario iPhone'da!

Nintendo Apple'a çabuk ısındı: Super Mario iPhone'da!

Çok kısa bir süre önce iPhone için çıkan Pokemon Go ortalığı halen kasıp kavurmaya devam ederken ve daha henüz Türkiye mağazasında resmi olarak yerini bile almamış olmasına rağmen, Nintendo iPhone için çıkartacağı ikinci oyunu Apple iPhone 7 için düzenlenen ve sizler için canlı olarak blogladığımız etkinlikte resmi olarak tanıttı.

Tim Cook'un ardından sahneye çıkan Nintendo ve oyun dünyasının efsane ismi Shigeru Miyamoto, Super Mario oyununun AppStore'daki yerini çok yakında alacağını resmi olarak duyurdu.

nintendo-super-mario-ios

Miyamoto oyun hakkında detaylı bilgiler verirken, oyunun bir demosu da sahnede sergilendi. Super Mario Run adı ile anılacak oyunun en önemli özelliklerinden birisi de online çoklu oyuncu özellikleri olacağı şimdiden belli gibi gözüküyor. Arkadaşlarınızla birlikte puan yarışına girebileceğiniz oyunun bu yılın sonunda AppStore'da yerini alması bekleniyor.

Sahneden yapılan açıklamada oyunun sabit bir satın alma fiyatının olacağı ve sizi sürekli olarak ödeme yaptıran bir modelde olmayacağı da açıklandı. Son olarak oyunun henüz piyasaya çıkmasına zaman olduğu bilinse de AppStore sayfasının şimdiden yayına alındığını belirtelim.

Super-Mario-Run-iOS

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.