Yılın ilk yarısında 1,5 milyon bilet satan Enuygun.com yüzde 150 büyüdü

Yılın ilk yarısında 1,5 milyon bilet satan Enuygun.com yüzde 150 büyüdü

Enuygun.com, seyahat dikeyindeki başarısı sayesinde hızla büyümeye devam ediyor. Ocak-Haziran 2016 tarihleri arasında 4 binden fazla rotaya 1,5 milyonun üzerinde bilet satışı gerçekleştirdiğini açıklayan Enuygun.com, bu sayede geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 150 oranında büyüdü. Enuygun.com, bir süre önce 2016 yılı için 4 milyon uçak bileti satışı hedeflediğini açıklamıştı. Yılın ikinci yarısında ciddi bir hızlanma olmazsa şirketin bu hedefi gerçekleştirmesi zor görünüyor ancak, sayılar Enuygun'un hala başarılı bir performans gösterdiğine işaret ediyor.

Enuygun'un paylaştığı ilk yarı sonuçlarına göre, sitenin aylık ziyaretçi sayısı bu dönemde ortalam 7,5 milyondan 8 milyona yükseldi. Satışlar, yaz tatili faktörüyle Haziran ayında zirve yaptı ve Enuygun Haziran'da toplam 320 bin uçak bileti sattı. Yaz sezonunda yükselişe geçen Enuygun.com yazın sadece ilk iki ayında, kış-ilkbahar dönemine kıyasla aylık yüzde 61 oranında daha fazla ziyaretçi aldığını söylüyor.

Enuygun geçtiğimiz Nisan'da Wingie markasıyla yurt dışına açılmıştı. Şirket, markanın performasıyla ilgili henüz bir bilgi paylaşmadı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.