DJI akıllı telefonlar için görüntü sabitleyici Osmo Mobile ürününü tanıttı

DJI akıllı telefonlar için görüntü sabitleyici Osmo Mobile ürününü tanıttı

Drone üreticisi olarak yakından tanıdığımız DJI, kamera ürünleriyle de yelpazesini genişletmeye geçtiğimiz dönemde başlamıştı. DJI şimdi de akıllı telefonlara yönelik olarak geliştirdiği Osmo Mobile ürünü ile Berlin'de düzenlenen IFA 2016 fuarında karşımıza çıktı.

DJI yeni tanıttığı Osmo Mobile modeli aslında bir monopod ve çok daha profesyonel videolar çekebilmenizi sağlayan bir aparat. Üstündeki özellikleriyle görüntü sabitleyici bir işlevi olan cihaz, akıllı telefonunuza DJI GO uygulaması aracılığıyla bağlanarak çok daha profesyonel videolar çekmenizi ve düzenleyebilmenizi sağlıyor.

DJI Osmo Mobile'a akıllı telefonunuzu monte ederek çekim yapabiliyorsunuz. Yani ürünün üzerinden bir kamera yok, ancak telefonunuzla bütünleşerek, özellikle vlog çeken kullanıcılar için oldukça mantıklı bir çözüm sağlayıcı olabiliyor. 3 eksenli görüntü sabitleme özelliği ile oldukça başarılı sonuçlar veren Osmo Mobile, telefon ile çekeceğiniz timelapse video çekimlerinizde de işinizi kolaylaştırıyor. Son olarak DJI Osmo Mobile'ın 299 dolarlık fiyatı ile satışa sunulduğunu da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.