iPhone 7'nin yeni kulaklığını doğrulayan belge ortaya çıktı

iPhone 7'nin yeni kulaklığını doğrulayan belge ortaya çıktı

Apple'ın iPhone 7 modelini 7 Eylül'de tanıtacağı kesinleşti ve bilgiler sızmaya devam ediyor. Nowhere Else'de yayınlanan bir doküman iPhone 7'de kulaklık girişinin 'lightning' adaptörü olacağını kanıtlar nitelikte.

Elbette söz konusu dokümanın orjinalliği teyit edilebilmiş değil ama görünüşe bakılırsa iPhone 7'yi almayı düşünenlerin eski kulaklarını kenara bırakacak. Zira 3.5 mm standart kulaklık girişi yerine Apple'ın özel şarj girişi (lightning) kullanılacak. Aynı dokümanda bir dönüştürücü elemandan da bahsediliyor ama bu ara eleman iPhone 7'nin kasasının daha sade ve daha ince olacağı gerçeğini değiştirmiyor.

iphone-7

Bir ihtimal daha var

Diğer yandan Apple'ın kablosuz kulaklık seçeneğini değerlendirmesi de ihtimaller dahilinde. Kablosuz kulaklık seçeneğinin cazip olacağı malum, üstelik diğer türlü iPhone 7 sahipleri telefonlarını şarj ederken kulaklıkla müzik dinleyemeyeceğini de göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Her halükarda iPhone aksesuarları arasına yeni seçeneklerin ekleneceği kesin gibi gözüküyor.

Apple'ın 7 Eylül'de 256 GB kapasiteli iPhone 7 modelini satışa sunması da bekleniyor ama yeni iPad modeli için gelen duyumlar 2018'i işaret ediyor. Yılın ikinci çeyreğinde Çin pazarında 5. sıraya gerileyen Apple'ın iPhone 7 ile Çinlilerin gönlünü kazanıp kazanamayacağını merakla bekliyoruz.

iPhone 7'de basınca duyarlı ana ekran tuşunun geleceği ise daha önce ortaya çıkan sızıntılardan biriydi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.