Amazon, Prime Now servisi ile Hyundai için test sürüşü sunmaya başladı

Amazon, Prime Now servisi ile Hyundai için test sürüşü sunmaya başladı

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden olan Amazon'un aynı gün teslimat servisi Prime Now, bugün lansmanını yaptığı yeni özelliğiyle birlikte otomotiv dünyasının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Hyundai ile işbirliğine giden Amazon, "Prime Now. Drive Now" sloganıyla hizmete aldığı yeni ürünüyle kullanıcıların ayağına gidecek. Amazon'un Prime servisiyle yerlerini ayırtan müşteriler, 2017 model Hyundai Elantra'ları sipariş ederek araçla test sürüşü gerçekleştirebilecek.

Prime Now müşterileri, Hyundai Elantra'ları denemek için 45 ya da 60 dakikalık zaman dilimlerini ayırabiliyor. Şimdilik ABD'nin belli bölgelerinde yapılan çalışmalar ve gelen talepler olumlu sonuç vermiş olacak ki, geçen hafta sonu yapılan ilk çalışma sonrasında Hyundai ile etkinliğin önümüzdeki hafta sonu da etkinliği tekrarlayacak.

Her ne kadar şimdilik e-ticaret ile otomobil satın almak çok da mümkün gibi gözükmez iken, satışın ilk adımı e-ticaret sitesi ile atılabilecek. Bu durumu keşfeden ve Hyundai ile işbirliği yapan Amazon'un ileride bu alanı diğer otomotiv üreticilerine de satabilme ihtimali doğarken, diğer e-ticaret siteleri de bu vizyonla yelpazelerini genişletebilir ve otomotiv üreticileri ile anlaşabilir gibi gözüküyor. Hizmet sayesinde Hyundai, Prime Now kullanan özel bir kitleye ulaşırken, Amazon ise Prime Now müşterilerine sunduğu ve test aracını ayaklarına kadar gönderdiği bu çalışmasıyla övünecek gibi gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.