SPONSORLU

Open English ile yeni bir İngilizce deneyimi!

Open English ile yeni bir İngilizce deneyimi!

Dünyanın iletişim dili haline gelen İngilizceyi öğrenmek artık çağımızın getirdiği bir gereklilik. Hepimizin İngilizce ile farklı deneyimleri olmuştur. Belki dilbilgisine çok hakimsiniz ama pratik yapma şansınız olmadı, belki kendinize yetecek kadar biliyorsunuz ve geliştirmek istiyorsunuz.

Bugüne kadar bir çok farklı kursu denediniz, kimi zaman yarıda bırakmak zorunda kaldınız, kimi zaman iş hayatınızdan dolayı devam edemediniz. Teknolojik gelişmelerin hayatımıza etkisi ile bu sorunları artık ortadan kaldırma şansımız var. Online İngilizce kursu, Open English bu noktada sizlere istediğiniz çözümleri sunuyor.

Open English 40’tan fazla ülkede 500.000’den fazla öğrencisi olan bir online İngilizce kursu. Amacımız, zaman ve mekan farketmeksizin öğrencilerimize kesintisiz bir İngilizce eğitimi sunmak. Bu amaç doğrultusunda platformumuz 7 gün 24 saat sürekli olarak hizmetinizde. Öğretmenlerimizin hepsi anadili olarak İngilizceyi kullanan eğitmenlerden oluşmakta, dolayısıyla sizlere birinci kaynaktan İngilizce öğrenme fırsatını sunmaktayız. Herhangi bir saat sınırlamamız yok, her yarım saatte bir başlayan derslerimiz ile her gün işlenen iki farklı konuya çalışabilirsiniz. Canlı derslerimizde öğretmenlerimiz ile diyalog halinde olup pratik yapma şansı bulurken, dünyanın her yerinden katılan diğer öğrenciler ile de konuşma şansınız olacaktır.

Canlı derslere istediğiniz kadar katılabilirsiniz, isterseniz günde 2 kere isterseniz daha fazla. Tüm bunları yaparken ihtiyacınız olan tek şey bir internet bağlantısı. Evinizin rahatında, ofisinizde, bir kafede ya da seyahat ederken, nerede ne zaman tamamen size kalmış, programınızı kendinize göre ayarlayabildiğiniz bir eğitim sistemi.

Platformu içerisinde interaktif derslere, testlere ve diğer bir çok araca yer veren Open English Türkiye’de her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor ve sizleri de bu deneyimin bir parçası olmaya çağırıyor. Hakkımızda daha fazla bilgi almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. İletişim formumuzu doldurarak eğitim danışmanlarımız ile ücretsiz bir görüşme yapabilirsiniz: www.openenglish.com.tr

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.