SPONSORLU

Bukoli ile kargo bekleme derdine son!

Bukoli ile kargo bekleme derdine son!

Bukoli, internetten alışveriş yapanların,
kendi kargolarını diledikleri zamanda seçtikleri yerden kendilerinin teslim almalarını sağlayan yeni nesil teslimat hizmetidir.

Borusan’ın inovasyon markası olan Bukoli özellikle evde kargo beklemekten sıkılanlar ve işyerine kargo alamayan kişiler için yaratıcı bir çözüm sunarak tüketicinin en büyük derdi olan kargo beklemeye son veriyor. Türkiye’nin en önemli 18 e-ticaret sitesiyle anlaşması olan Bukoli, bu sitelerden yapılan alışverişlerin teslimatında büyük kolaylık sağlıyor.

Teslimatın yeni adresi

Bukoli şimdiye kadar Türkiye’de başka hiçbir kargo sisteminin kullanmadığı çok geniş bir ağ olan esnafları, kendi dağıtım sisteminin bir parçası olarak kullanıyor. Bakkallardan çiçekçilere, kuru temizlemecilerden kırtasiyelere İstanbul’daki 600’den fazla esnaf, Bukoli’nin teslimat noktalarını oluşturuyor. Üstelik esnafların esnek çalışma saatleri sayesinde ister hafta içi ister hafta sonu kargonuzu geç saatlere kadar alabilme imkanı sağlıyor.

Bukolimatik’lerden 7/24 teslimat

Bukoli’nin dağıtım noktaları sadece esnaflarla da sınırlı değil. Bukoli’nin akıllı dolapları Bukolimatik’ler, kargonuzu 7 gün 24 saat teslim alabilme olanağı sağlıyor.

Üstelik Yenikapı İDO, Bostancı İDO, Kozyatağı ve Zorlu AVM gibi stratejik noktalara yerleştirilen Bukolimatik’lerin kullanımı da çok kolay.

Bukolimatik infografik

bukolimatik-infografik

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.