AirMount uygulaması Mac üzerinden iPhone'a internetsiz erişim sağlıyor

AirMount uygulaması Mac üzerinden iPhone'a internetsiz erişim sağlıyor

iPhone'unuzdan Mac'inize uzaktan erişim için çok sayıda farklı uygulama var ancak ters yönlü bir erişim için Airdrop'a alternatif olarak yayınlanan AirMount, Mac bilgisayarınızdan iPhone'unuza kablosuz ve internetsiz erişim sağlıyor.

AirMount'un yeni lansmanını yaptığı uygulaması önceliği, ihtiyaçları ve iPhone'ların gittikçe küçülen depolama alanları düşünülerek, fotoğraf ve videolara veriyor. Uygulamayı kullanmak için iPhone'unuza iOS; Mac'inize MacOS uygulamalarını kurmuş olmanız gerekiyor. Eşleşme için patent bekleyen NearNet teknolojisini kullandığını söyleyen AirMount uygulamasını ilk kez kullanmak için Bluetooth'unuzun açık ve iki cihazınızın da Wi-Fi'a bağlı olması gerekiyor.

Mac'inizin araç çubuğunda doğrudan bir kısa yol oluşturan AirMount'tan telefonunuza ait bir dosya oluşturuluyor ve buradan fotoğraf albümlerinize ve videolarınıza doğrudan erişebiliyorsunuz. AirMount hem iPhone hem Mac'inizde Drive adında yeni bir dosya oluşturarak size yeni bir depolama alanı da veriyor.  Buraya dilediğiniz dökümanı, eklentiyi ve dosyayı kaydedebiliyorsunuz.

Lansman süresince ücretisz sunulan AirMount'un "bazı özellikleri" bir süre sonra ücretli sunulmaya başlanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.