Webrazzi Arena başvuruları açıldı! [Başvuru Formu]

Webrazzi Arena başvuruları açıldı! [Başvuru Formu]

İlk olarak geçtiğimiz sene düzenlediğimiz ve sektörde büyük yankı uyandıran Webrazzi Arena'nın başvuruları 2016 yılı için tekrardan açıldı.

Webrazzi Summit 2016 bünyesinde düzenlenecek olan Webrazzi Arena; en kısa haliyle 'girişimcilerden hiç bir beklenti (para, hisse vs gibi) içinde olmadan, girişimcilere çok şey sunan bir girişimcilik yarışması' olarak tarif edilebilir.

Webrazzi Arena girişimcileri; oldukça değerli bir juri, Webrazzi Summit katılımcıları ve binlerce canlı yayın izleyicisi önünde sunum ve demo yapma şansına erişiyor. Webrazzi Arena öncesinde girişimlerin isimleri sır gibi saklı tutulurken girişimcileri Webrazzi Arena ve sonrasında ciddi bir tanıtım ve dolayısıyla iş birliği, yatırım ve satış potansiyeli bekliyor.

Geçtiğimiz yıl 12 girişimin katıldığı ve Twentify'ın birincilik ipini göğüslediği Webrazzi Arena'nın girişimlere neler sunduğunu maddeler halinde sizlerle paylaşmak gerekirse, girişimler;

  1. Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2016’da, yine Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilirler.
  2. Ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2016’ya katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabilirler. (Startup Lounge için Webrazzi Summit 2016’nın en önemli parçalarından biri diyebiliriz. Girişimlerin potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla buluşma şansı yakalayacağı bu özel alanda etkinlik süresince onlarca girişim yer alacak.)
  3. Webrazzi Summit 2016'nn 2 bine yakın katılımcısı ve binlerce canlı yayın izleyicisine aynı anda ulaşarak yüksek miktarda geri bildirim toplayabilirler.
  4. Webrazzi Summit 2016'nın birbirinden değerli medya sponsorları başta olmak üzere, yerli/yabancı basınla tanışıp onların ilgisini çekebilirler.
  5. Webrazzi Summit 2016 öncesinde düzenlenecek olan ve çok özel konukların yer alacağı ‘VIP Dinner’ ve diğer tüm VIP organizasyonlara 2 kişilik davetiye hakkı kazanabilirler.
Geçen sene ilk kez düzenlenen Webrazzi Arena'dan bir kare
Geçen sene ilk kez düzenlenen Webrazzi Arena'dan bir kare

Seçim kriterlerimiz nedir? Başvuru süreci nasıl işliyor?

31 Ağustos Çarşamba günü saat 18:00'e kadar başvuruların süreceği Webrazzi Arena'da seçim kriterlerimiz ise oldukça basit. İlk kez Webrazzi Arena'da duyurulacak olan, bir anlamda Webrazzi Summit sahnesinde lansman yapacak olan, girişimlerin bir adım önde olduğunu hemen başta söyleyelim. Bunun dışında girişimin iş modeli, bugüne kadar yatırım alıp almaması gibi başka bir önceliğimiz bulunmuyor.

Kısacası; Webrazzi Summit sahnesine yakışacak 'dolulukta' olup daha önce tanıtım yapmamış girişimleri tercih edeceğiz. Başvuru sürecini biraz daha detaylandırma gerekirse; 31 Ağustos'ta başvurular sona erecek ve sonrasında ön elemeyi  geçen girişimlerle yüz yüze mülakatlar gerçekleştireceğiz. Yüz yüze mülakatlar neticesindeyse Webrazzi Arena katılımcıları belli olacak.

Dilerseniz Webrazzi Summit sahnesinde kendine yer bulan 12 Webrazzi Arena girişiminin yaptığı sunumlara göz atabilirsiniz. Webrazzi Arena'ya hemen aşağıdaki form aracılığıyla (ya da burayı tıklayarak) başvurmanız mümkün. Unutmayın, başvuru süresi 31 Ağustos saat 18:00'de sona erecek.

NOT: Başvurular sona erdi, ilginiz için teşekkürler! Bize ulaşmak için [email protected] e-posta adresine yazabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.