Pırlantahediyeler, kullanıcılarına hediye danışmanlığı servisi sunan e-ticaret girişimi

Pırlantahediyeler, kullanıcılarına hediye danışmanlığı servisi sunan e-ticaret girişimi

Lüksün birçok dikeyinden sora pırlantayı daha erişilebilir hale getirmek isteyen yeni bir girişim Pırlantahediyeler. Pırlantayı sadece özel günlerde kullanılan bir takı olmaktan çıkarıp günlük hayatla bütünleştirmeyi istediğini söyleyen Pırlantahediyeler, özel tasarım takıları, ulaşılabilir ve güvenilir bir alışveriş deneyimiyle sunmayı amaçlıyor.

Pırlantahediyeler, farklı kurumsal şirketlerde on yıldan uzun süre çalıştıktan sonra kendi işini kurmaya karar veren iki kız kardeş Çiğdem Öztoprak ve Sinem Öztoprak Dinç'in ortak e-ticaret girişimi. İkilinin Kapalıçarşı'da yaklaşık 50 yıldır kuyumculuk yapan babalarından devraldıkları mesleğin yeni nesil uyarlaması Pırlantahediyeler, pırlanta hediye seçiminin planlama ve zaman isteyen bir süreç olması gerçeğinden yola çıkıyor. Özellikle yoğun tempoda çalışanları hedefleyen girişim, bu süreci kolaylaştıracak şekilde kullanıcılarına ücretsiz hediye danışmanlığı sunuyor.

cigdem oztoprak-sinem oztoprak dinc

Hediye danışmanlığı servisinde, henüz bot'lar değil, doğrudan Pırlantahediyeler danışmanlarıyla, hediye alınacak olan kişinin yaşı, tarzı gibi karakteristik bilgileri paylaştıktan sonra, danışmanlar belirlediğiniz bütçeye göre en uygun seçenekleri size sunuyor. Yapmanız gereken bunlar arasından birini seçmek. Hediye hazırlama ve gönderme sürecini üstlenen Pırlantahediyeler, istediğiniz hediye notunu özenle yazılmış bir şekilde, şık bir paket ile verdiğiniz adrese yolluyor. Pırlantahediyeler, bir pırlanta mücevheratçısında bulabileceğiniz nereyse tüm hizmetleri sunuyor. Kişiye özel üretim de yapan site, bunun için müşterinin istediği ürünü tasarımcılarıyla çalışarak oluşturuyor.

Pırlantahediyeler'in bir diğer avantajı farklı tasarımcılara ait koleksiyonları ortak bir adreste buluşturması. Bugün 7 markaya ait 500'den fazla ürünün satışta olduğu sitenin, yıl sonuna kadar tasarımcı sayısını yirmiye, ürün sayısını ise bin 500'e çıkarmayı amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.