Yerli mobil oyun Traffic Driver ilk ayında 400 bin indirilme sayısını geçti

Yerli mobil oyun Traffic Driver ilk ayında 400 bin indirilme sayısını geçti

Bugüne kadar milyonlarca oyuncuya ulaşan mobil oyunlarıyla adından söz ettiren Zuuks Games son oyunu Traffic Driver ile yeniden sahalara döndü. 1 Temmuz'da yayınladığı oyunun bugüne kadar 400 bin indirilme sayısın geçtiğini paylaşan Zuuks, Traffic Driver ile halihazırda deneyimli olduğu yarış oyunlarını yeniden multiplayer deneyimiyle birleştiriyor.

Zuuks Games'in bizimle paylaştığı verilere göre Traffic Driver, bugüne kadar iOS cihazlarda 172 bin 213 , Android cihazlarda ise 276 bin 195 kez indirildi. Son günlerde YouTuber'ların incelemelerine sık sık konu olan Traffic Driver, Ümit Erdim ve Cem Kılıç gibi ünlü isimler tarafından desteklendi. Sıkı tanıtım kampanyası oyunun bir süre daha viral etkisinin süreceğine işaret ediyor.

İlk oyununu Ağustos 2014’te çıkaran ve 2 milyon kullanıcıya ulaşan Zuuks Games asıl sıçramayı Şubat 2015’te şirketleşmesinden sonra yayınladığı oyunlarla yaptı ve mobil mağazalarda olukça yüksek kullanıcı sayılarına ulaşmayı başardı. İstanbul merkezli Zuuks Games, kurulduktan sonraki 6 ay için hedefini “çabuk tüketilebilir” oyunlar yapmak olarak belirlemişti. Ardından iOS ve Android uygulama pazarlarında otomobil sürme ve park etme simülasyonları üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı. Zuuks Mayıs 2015'te bizimle, Android platformunda 17 milyon ve iOS platformunda 2 milyon olmak üzere toplam 19 milyon kullanıcıya ulaştığını paylaşmıştı. Ekibin en çok popüler oyunu ise yaklaşık 6 milyon kez indirilen City Driving.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.