10. yılını kutlayan Webrazzi, markalar için ne ifade ediyor?

10. yılını kutlayan Webrazzi, markalar için ne ifade ediyor?

20 bine yakın haber, bu haberlere gelen 100 bine yakın yorum, Webrazzi TV bünyesinde çekilen 1500'ün üzerinde video, internet girişimciliği, ödeme sistemleri, e-ticaret ve mobil oyun gibi birbirinden farklı konularda düzenlenen 30'dan fazla konferans, bu konferanslarda sahne alan 500 civarında konuşmacı... Arda Kutsal'ın Sosyomat incelemesiyle yayın hayatına başlayan Webrazzi, bugün 10 yaşında!

İnternete girmenin adeta lüks sayıldığı bir dönemde kişisel blogunu markalaştırmaya karar veren Arda Kutsal'ın kuruculuğunu yaptığı Webrazzi, bugün 20 kişilik bir ekiple yoluna devam ediyor. Hepinizin aşina olduğu editöryel ekibe ek olarak Webrazzi'de yazılım&tasarım geliştirme, ürün yönetimi, satış ve pazarlama gibi operasyonlar da yürütülüyor.

Siz okuyucularının karşısına sürekli yenilikçi projelerle çıkan Webrazzi, bir başka haberimizde detaylıca bulabileceğiniz gibi bugüne kadar çok sayıda ilke de imza attı. Webrazzi'nin okuyucularına sunduğu yenilikleri bir kenara bırakacak olursak; Webrazzi olarak bizimle iş birliği yapmak isteyen şirketlere de yenilikçi seçenekler sunuyoruz.

Webrazzi markalara neler sunuyor?

Online reklam ve içerik pazarlaması

Detaylar için [email protected]'a e-posta gönderebilir, ya da sponsorluk formumuzu doldurabilirsiniz.

Konferanslar

  • Webrazzi'nin düzenlediği konferanslarda sponsor olarak yer alabilirsiniz. Unutmayın, 28 Eylül'de Webrazzi Yazılım Konferansı, 19 Ekim'de Webrazzi Summit ve 7 Aralık 2016'da da Webrazzi Finansal Servisler'i düzenliyoruz. Webrazzi'nin düzenlediği ve düzenleyeceği tüm konferansları buradan takip edebilirsiniz.
  • Webrazzi'nin tarafından, Webrazzi ofisinde organize edilen online konferans serilerimize sponsor olarak marka vizyonunuzu Webrazzi'den canlı yayınla birlikte binlerce okuyucumuza aşılayabilirsiniz.
  • Girişimcilerle buluşmak için düzenlediğimiz meetup'lara sponsor olabilir; spesifik bir konuda düzenlenen bir meetup ya da meetup serisinde markanızı temsil edebilirsiniz.
  • Webrazzi ile beraber teknoloji odaklı bir konferans düzenleyebilirsiniz. Conversion Summit örneği için tıklayın.

Detaylar için [email protected]'a e-posta gönderebilir, ya da sponsorluk formumuzu doldurabilirsiniz.

Girişimcilere özel

  • Webrazzi'deki girişim tanıtımları (söylemeye gerek yok ama; Webrazzi üzerindeki girişim tanıtımları kurulduğu günden beri ücretsiz oldu, oluyor, olmaya devam edecek) için projenizle ilgili detayları [email protected]'a e-posta olarak gönderebilirsiniz.
  • Webrazzi Summit'in önemli parçaları olan Startup Lounge ya da Webrazzi Arena'da yer alabilirsiniz.
  • Dilediğiniz bütçe ile adrazzi üzerinden Webrazzi ve/veya sosyalmedya.co'da doğal reklam verebilirsiniz.
  • Son olarak, girişimcilerle buluştuğumuz meetup'ları takipte kalın!

Detaylar için [email protected]'a e-posta gönderebilirsiniz.

Son bir not olarak tüm bu maddelerin sahibi olduğumuz sosyalmedya.co için de geçerli olduğunu belirtelim. Webrazzi'nin 10 yıllık tarihinde öne çıkan 40 gelişmeyi bir başka haberimizde bulabilirsiniz. Nice 10 yıllara Webrazzi!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.