SOR'UN, KKTCELL ortaklığıyla Türkiye dışına açıldı

SOR'UN, KKTCELL ortaklığıyla Türkiye dışına açıldı

Mobil müşteri hizmetleri platformu SOR'UN, Türkiye dışındaki ilk operasyonuna Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) başladı. Turkcell'in KKTC'deki iştiraki KKTCELL ile iş birliğine giden SOR'UN, kullanıcılarını adadaki markalarla buluşturmaya başladı.

KKTC açılımıyla birlikte uygulamasını güncelleyen SOR'UN artık kulllanıcılarının telefon numaralarına göre konumlarını belirleyip onlara Kıbrıs ya da Türkiye merkezli şirketleri getiriyor. SOR'UN'un Kıbrıs şirketleri listesinde ilk etapta KKTCELL, Alpet, Intergaz ve Teknogold yer alıyor. SOR'UN özellikle turizm ve eğitim alanında büyüyerek yıl sonuna kadar KKTC'deki yerleşik marka sayısını arttırmak istiyor.

Kullanıcıların bulundukları ülkeye öncelik verse de her iki ülkeden müşterileri Türkiye'deki ya da KKTC'deki markalara SOR'UN uygulaması üzerinden rahatlıkla ulaşabiliyor. Türkiye’deki kullanıcılar, profil sayfalarından KKTC’Yİ seçtiklerinde buradaki markalarla doğrudan iletişime geçebiliyor.

SOR'UN ve KKTCELL iş birliği, KKTC’de tüm satış ve pazarlama operasyonlarının operatör tarafından yürütülmesini ön görüyor. Teknik süreçlerin planlanması ve geliştirilmesi gibi diğer tüm işlerse SOR’UN tarafından yönetiliyor. SOR'UN, KKTC'yi küresel açılım öncesinde ilk deneme olarak görüyor. SOR'UN burada uyguladıkları modeli başka ülkelere de götürmeyi planlıyor. SOR'UN kurucu ortağı Anıl Kiper, "Yurt dışında yalnızca operatörler değil, bankalar gibi hem kurumsal hem de bireysel müşteriye sahip ve güçlü satış ekibi olan tüm şirketlerle benzer iş birlikleri yapabiliriz" diyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.