Sandalyelerden yemeklere her şeyin 3D yazıcılarla üretildiği pop-up restoran

Londra birbirinden farklı konsept restoranlarına bir yenisine daha ev sahipliği yaptı. Bu defa fikir oldukça teknolojik.
Sandalyelerden yemeklere her şeyin 3D yazıcılarla üretildiği pop-up restoran

Food Ink şirketinin markalaşmak ve ürünlerini tanıtmak için geliştirdiği pop-up restoran Londra ve Hollanda'da müşterilerini ağırladı. Bu konsept restoranda sandalyelerden yediğiniz yemeklere kadar her şey 3D yazıcılar tarafından üretiliyor. Üstelik menü oldukça zengin. Pizzadan bezelyeye, tatlıdan humusa, çikolatadan peynire kadar bir çok şey servis edilebiliyor.

Hollanda ve Londra sonrası durağını henüz bilmiyoruz fakat bu konsept restoran geleceğin teknolojik deneyimini bugünden yaşamanızı sağlıyor. Üstelik yaşattığı deneyim sadece teknolojik değil sanatsal olarak da oldukça farklı bir deneyim.

Jetgiller çizgifilmini hatırlıyorsanız eğer orada küçücük bezelye boyutundaki şeylere su dökülünce harika yemeklere dönüştüğünü hatırlarsınız. Bir çok filmde de benzer sahneleri görüyorduk. Belki de bu sahnelerde hayal edilen şeyler 3D yazıcılar sayesinde gerçek oldu. Tabi biraz daha farklı bir yolla.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.