ideaSoft çözüm merkeziyle e-ticaret müşterileri için bir tür uygulama mağazası sunuyor

ideaSoft çözüm merkeziyle e-ticaret müşterileri için bir tür uygulama mağazası sunuyor

Türkiye'nin lider e-ticaret yazılım sağlayıcılarından ideaSoft müşterilerinin e-ticaretle ilgili neredeyse tüm ihtiyaçlarını kapsama alıyor. Bunun için E-ticaret Çözüm Merkezi'ni açan ideaSoft, bugün sayısı 6 bini geçen müşterileriyle üçüncü parti ürün/servis sağlayıcılarını bir araya getiriyor.

ideaSoft'un çözüm merkezinde ödeme sağlayıcılardan mobil uygulama geliştiricilerine, dijital reklam ajanslarından bankalara ve pazar yeri entegrasyonlarına kadar ona yakın kategoride ideaSoft'un resmi üçüncü parti iş ortakları sıralanıyor. Her bir kategoride yer alan şirketleri tek tık yakınınıza getiren çözüm merkezi, bu firmalarla doğrudan iletişime geçmenizi sağlıyor. Örneğin, e-ticaret siteniz için ödeme altyapısı desteği almak istiyorsanız, ideaSoft çözüm merkezinde iPara, iyzico ya da PayU hakkında bilgi alabiliyor, seçtiğiniz bir tedarikçiye doğrudan başvurabiliyorsunuz.

ideasoftideaSoft'un müşterilerine sunduğu en önemli avantaj, başvuru sırasında halihazırda ideaSoft kullanıcısı olduğunuz için sistemin sizi tanıması ve başvuru bilgilerinizi doğrudan üçüncü parti tedarikçilerle paylaşması. Ardından başvurduğunuz tedarikçinin ilk 24 saat içinde size geri dönmesini beklemek kalıyor.

ideaSoft'un çözüm merkezi, müşterilerle üçüncü parti e-ticaret uygulamalarını bir araya getiren bir uygulama mağazası olarak kurgulanmış. ideaSoft kurucu ortağı ve CEO'su Seyhun Özkara, iş ortaklarına API servislerini açtıklarını söylüyor.

Yeni e-ticaret çözüm merkezi üçüncü parti iş ortaklarının yeni müşteri edinmesini kolaylaştırırken, kaliteli servis arayan müşterilerin aradıklarına ideaSoft referansıyla ulaşmasını sağlayabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.