Virgin Active tenis antremanını Drone-ovic ile yaptıracak

Virgin Active tenis antremanını Drone-ovic ile yaptıracak

Virgin Active oldukça yenilikçi bir ürün tanıtarak tenisçilere alternatif bir antrenman aracını kamuoyu ile paylaştı. Virgin Active tarafından "Drone-ovic" olarak adlandırılan bu drone, havalanmasının ardından gövdesindeki makineden tenis topunu tenisçiye fırlatıyor. Böylece karşıda bir rakip olmasa da tenisçiler antremanlarını drone ile gerçekleştirebiliyor ve yeteneklerini geliştirebiliyor.

Çatısı altında bulunan tüm şirketlerle sürekli yeniliklerin peşinden koşan Virgin grubu bünyesindeki spor kompleksi şirketi Virgin Active, bu inovatif hareketiyle ayrıca çok ciddi bir pazarlama başarısı da göstermiş oluyor. Yayınlanan video ile birlikte Virgin Active tenis meraklılarını şirketin işlettiği 300'den fazla tenis kortuna yönlendiriyor.

Virgin Active'in Drone-ovic'i şimdilik sadece tek bir tenis kulübünde bulunuyor. Bu teknoloji geliştirilmeye devam edilir mi edilmez mi bilinmez ancak Virgin Active'in yaratıcı bir iş yaptığı da ortada ve bu ürün Northwood'daki tenis kortu kompleksinde üyeler tarafından denenebiliyor. Hemen aşağıdaki videodan Drone-ovic'in nasıl çalıştığını izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.