PaybyMe, ön ödemeli kart programını kapattı [Güncellendi]

PaybyMe, ön ödemeli kart programını kapattı [Güncellendi]

Türkiye'de ödeme sistemleri alanında genelde açılış haberleri vermeye alıştık ama bu kez bir kapanış haberi paylaşıyoruz. Payby.Me, bugün kullanıcılarına gönderdiği bir mesajla ön ödemeli PaybyMe kart programını (regülatif sebeplerle) kapattığını duyurdu.

2002 yılında kurulan Paybyme, iş ortaklarına çevrimiçi ödeme ve mobil ödeme hizmetleri sunan bir girişim. Özellikle çevrimiçi oyunlar ve sosyal ağlara odaklanan Klon Ödeme A.Ş. iştiraki, Şubat 2013'te DenizBank ile imzaladığı bir ortaklıkla ön ödemeli kart pazarına da girmişti. Bugün gönderilen mesaj da bu hizmetin sona erdirildiğini bildiriyor.

Söz konusu mesajda PaybyMe kart programının kapatıldığı ve kullanıcıların tüm soruları ve kart bakiye iadesi için müşteri hizmetlerine ulaşabileceğini belirtiliyor. Aşağıdaki açıklamada da görebileceğiniz üzere bu durdurma kararı regülatif sebepler nedeniyle zorunlu bir kapatma kararı ve ön ödemeli PaybyMe kart programının yeniden hizmete açılması için çalışmalar devam ediyor.

Güncelleme: PaybyMe tarafından gelen açıklama şu şekilde;

Türkiye’de hizmetini vermekte olduğumuz PaybyMe kart ürününü bazı regülatif sebeplerle kapatmak zorunda kaldık. PaybyMe kart; Google Play, AppStore, Blizzard, EA Origin, Ubisoft, Steam, X-Box ve Playstation Network gibi yüzlerce dijital mağazada kullanılabilen, kullanıcıların oldukça beğenisini toplamış ve kullanıcı sayısı her geçen gün katlanarak artan bir üründür.

PaybyMe kart ve cüzdan servisimizin tekrar hayata geçmesi ve gerekli izinlerin alınması için firma olarak çalışmalarımız sürecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.