Samsung Galaxy Note 7'nin göz tarayıcısının çalışmasını gösteren video ortaya çıktı

Samsung Galaxy Note 7'nin göz tarayıcısının çalışmasını gösteren video ortaya çıktı

samsung

Samsung'un 2 Ağustos'ta düzenleyeceği Galaxy Note 7 tanıtım etkinliği öncesinde telefona ait yeni bir özelliğin videosu sızdırıldı. Videoda göz tarayıcısı ile gelecek Note 7'de bu özelliğin nasıl işlediği gösteriliyor.

Samsung Galaxy Note 7'de parmak izi okuyucuyu tutmaya devam edip bunun yanında göz tarama sistemini telefona entegre edeceğini açıklamıştı. Bu sayede kullanıcılar telefon kilitlerini (ilk akla gelen) ön kameraya bakarak açabilecekler. Buradaki en önemli konunun ilk başta hız olduğu çok açık. Ancak sızdırılan videoda ilk bakışta gördüğümüz kadarıyla Samsung'un teknolojisinin hızlı çalıştığını söyleyebiliriz.

Eğer Samsung'un bu teknolojisi kullanıcılar tarafında da ilgi görür ve kullanımı yaygınlaşırsa mobil güvenlik alanında yeni bir dönemin başlangıç fişeği olabilir. 2 Ağustos'ta tanıtalacak Samsung Galaxy Note 7'nin 5,7 inç HD Super AMOLED ekran, 6 GB Ram, 64 GB arttırılabilir hafıza ile gelmesi bekleniyor. Ancak kesin donanım özelliklerini 3 Ağustos'ta öğreneceğimizin altını çizelim.

Görsel Kaynak: Lisa-Lisa / Shutterstock.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.