Twitter, Onaylanmış Profil başvuru formunu yeniden açtı!

Twitter, Onaylanmış Profil başvuru formunu yeniden açtı!

Twitter, şimdiye kadar markalara, ünlülere ve gazetecilere verdiği 'onaylanmış profil' rozetlerini diğer kullanıcılara da dağıtmaya başlıyor.

Twitter'ın yaptığı açıklamaya göre onaylanmış profil sayısı 2009'dan bu yana 187 bine dayanmış. Bu da aylık 310 milyon aktif kullanıcısı olan Twitter'ın binde 6'sının onaylı profile sahip olduğu anlamına geliyor. Twitter, bir ara onaylı profil başvuru formunu genele açmıştı ama daha sonra bu formu kaldırarak işi manuel olarak yapmaya devam etti ki bu noktada ajansların daha hızlı sonuç alabildiğini biliyoruz.

webrazzi twitter onaylanmis profil

Yeniden başvuruya açılan formunda doğrulamak istediğiniz kullanıcı adınız ile giriş yapıp, telefon numaranızı, e-posta adresinizi, profil bilgilerinizi (doğum günü dahil) paylaşmanız gerekiyor. Ayrıca profilinizin doğrulanabileceği en az iki web sitesini eklemeniz ve profilinizin neden doğrulamak istediğiniz soruluyor. Son olarak bir pasaport veya ehliyet gibi fotoğraflı kimlik belgenizi ekliyorsunuz.

Twitter onaylanmış profil

Twitter'daki etkileşimin artırılması için yapılan bu hamle ne kadar sonuç getirecek bilmiyoruz. Keza Twitter'ın ne kadar hızlı onaylama yapacağı ve bu formu bir süre sonra kapatıp kapatmayacağı da meçhul. Bu başvuru için elbette bir ücret talep edilmiyor.

Eğer siz de profilinizi onaylı hale getirmek istiyorsanız şuradaki formu doldurabilirsiniz. Profil onaylama hakkında şuradaki ve buradaki bilgileri de okumanız iyi olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.