Turkcell'den ayrılan Serkan Koç, Cimri'ye genel müdür oluyor

Turkcell'den ayrılan Serkan Koç, Cimri'ye genel müdür oluyor

serkan koc

Fiyat karşılaştırma sitesi Cimri'nin yeni Genel Müdürü Serkan Koç oluyor. Turkcell'de Alternatif Satış Kanallar Birim Yöneticisi olarak görev yapan Serkan Koç, bu görevinden ayrılarak 18 Temmuz'dan itibaren Cimri'nin başına geçecek.

Satış ve satış kanalları yönetiminde yirmi yıllık deneyime sahip Serkan Koç, 2004-2009 ve 2010-2016 dönemlerinde Turkcell'in satış departmanı altında farklı birimlerde yönetici olarak çalıştı. Alternatif Satış Kanalları'nda 51 milyon TL'lik bütçeyi yöneten Koç liderliğinde birimin satış gelirleri 2014'te 800 milyon liranın üzerine çıktı.

Konuyla ilgili yapılan resmi bir açıklama henüz yok ancak oldukça yakın kaynaklarımızın bize verdiği bilgilere göre Koç'un Cimri'deki yeni görevine başlamasıyla eşzamanlı olarak şirketin iç yapılanmasında da ciddi değişikliklere gidilecek. E-ticaret sektörü ve fiyat karşılaştırma sitelerinin gidişatı düşünüldüğünde, değişikliğin Cimri.com açısından kritik bir zamanda önemli bir viraj alınmasını sağlayabileceği düşünülebilir. Cimri'nin bu süreçle birlikte nasıl bir dönüşüm yaşayacağını (yaşayıp yaşamayacağını) birlikte göreceğiz.

2008'de bir Gittigidiyor iştiraki olarak kurulan Cimri, 2011 yılında iLab Ventures tarafından satın alındı. Teknoloji dikeyinde ürünlerin ağırlıkta olduğu fiyat karşılaştırma sitesinde bugün tüketici elektroniğinden ev eşyalarına, oyuncaktan sağlık ve medikal ürünlere, saatten giysiye  farklı ürünleri fiyat ve detaylarıyla kıyaslamak mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.