Türkiye'de e-ticaret mağazası açmak isteyenler için yeni bir altyapı servisi: Niyeo

Türkiye'de e-ticaret mağazası açmak isteyenler için yeni bir altyapı servisi: Niyeo

Türkiye'de yeni bir e-ticaret işine başlamak isteyenler için, online mağaza oluşturmalarını ve yönetmelerini sağlayacak çok sayıda farklı seçenek var. Bunlara yeni eklenen Niyeo, kullanım kolaylığı, uygun fiyat ve kapsamlı hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor.

Niyeo, e-ticaret çözümlerine odaklanan, Ankara merkezli Sono Yazılım'ın bu alandaki ilk ve en iddialı servisi. Servis, kendi el yapımı ürünlerini internetten satışa sunmak isteyenler, offline çalışan ancak satışlarında online kanalları da kullanmak isteyen fiziksel mağazalar ve  internet mağazacılığının teknik altyapısını kullanamayacağını düşünen diğer herkesi hedefliyor. Mağaza büyüklüğü ve ihtiyaca göre farklı paketler sunan Niyeo'nun müşterilerine sunduğu en önemli özelliklerin başında sınırsız bant genişliği geliyor.

niyeo ekran

Online mağazaların ziyaretçi sayısı (trafik) arttıkça maliyetler arttığı için uygulanan bant genişliği limiti, Niyeo'da kullanılmıyor. Kullanıcılar paketi ilk kez satın aldıktan sonra mağaza ziyaretçileri sayısı artsa bile ekstra bir ücret ödemeyeceklerini biliyor, böylece doğrudan maliyet kontrolü yapabiliyor. Müşterilerin mağazalarının tasarımını kişiselleştirmelerini sağlayan tema editörü, kullanıcıların paket değiştirmeden ürün eklemelerini sağlayan ek ürün çeşitliliği, e-posta pazarlama ve kısa mesaj pazarlama buna ek olarak sunulan özelliklerden bazıları.

Niyeo, birden fazla mağazayla çalışan kullanıcılarının bayi yönetim modülüyle, bayilere özel fiyat tanımlayarak sipariş ve ödeme almalarını sağlıyor. Bu özelliği ayrı bir modül olarak satın almak mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.