iPhone 8'de ana menü tuşu olmayabilir

Apple'ın iPhone satışlarının ilk kez düşüş yaşamasından sonra yeni modellerinde önemli değişiklikler yapması bekleniyor. WSJ'ın aktardığına göre iPhone 8'de ana menü tuşu olmayabilir.

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7 için aslında büyük beklentiler oluşmuştu. Bu beklentiler kullanıcılar tarafından her ne kadar sürdürülmeye devam edilse de ortaya çıkan iddialar iPhone 7'nin çok büyük değişiklikler içermeyeceğine belirtiyor. Bunun yanında 2017 yılında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 8'in ise (ismi farklı olabilir) OLED ekran ve diğer birçok yenilikle kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bilindiği gibi iPhone, 2017 yılından itibaren OLED ekran teknolojisine geçiş yapacağını açıklamıştı. Bunun için parça tedarikçileriyle de ilgili anlaşmaları yapmıştı. iPhone 8'in ön tarafının tamamının OLED ekran olması beklenirken bu ekrana da parmak izi okuyucu entegre edilmesi bekleniyor. Durum böyle olunca Apple'ın da ana menü tuşu kullanmasına ihtiyaç kalmıyor. Tabi ki tüm bunların şu an için iddia aşamasında olduğunun altını tekrar çizelim. Piyasaya çıkışının 10. yılında tanıtılacak iPhone 7'nin nasıl özellikler içereceğini ise birlikte göreceğiz.

Görsel Kaynak: Denys Prykhodov / Shutterstock.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.