Zubizu, Paycell entegrasyonuyla mobil ödeme özelliğini devreye aldı

Zubizu, Paycell entegrasyonuyla mobil ödeme özelliğini devreye aldı

Doğuş Grubu'nun mobil sadakat ve yaşam stili programı Zubizu, mobil ödeme özelliğini bugün düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı. Kullanıcıların tek dokunuşla ödeme yapmasını sağlayan Zubizu, uygulamasındaki ödeme özelliği ve operasyonu için Turkcell ve d.ream ile iş birliğine gitti.

Zubizu uygulamasına 15 Haziran'da gelen güncellemeyle birlikte eklenen mobil ödeme özelliğini kullanmak için yapmanız gereken, profilinizde ödeme araçlarım bölümüne gitmek ve buraya kart bilgilerinizi eklemek. Bu işlemi kart fotoğrafı veya manuel girişle tamamlayabiliyorsunuz.

zubizu app

Mobil ödeme açılımını Doğuş Grubu'nun yeme-içme alanındaki çatı markası d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) iş birliğiyle gerçekleştiren Zubizu'nun mobil uygulamasıyla ilk etapta yeme-içme işlemlerine ait ödemeler yapılabiliyor. Zubizu, mobil ödeme özelliği için Turkcell'in mobil ödeme platformu Paycell'i kullanıyor.

Turkcell'in bugüne kadar ağırlıkla turkcell.com.tr ve fatura ödeme gibi ağırlıkla kendi servislerinde kullanılan ödeme platformu Zubizu ile bugüne kadarki en kapsamlı dışa açılımını gerçekleştiriyor. Zubizu üzerinden Paycell kullanmak için Turkcell müşterisi olma zorunluluğu bulunmuyor. Turkcell 2016 birinci çeyrek sonuçlarını açıkladığı dönemde, Paycell üzerinden geçen 12 aylık dönemde, toplamı 440 milyon TL tutarında 16 milyondan fazla işlem gerçekleştirildiğini duyurmuştu.

Zubizu tarafından paylaşılan bilgilere göre, ilk iki ayında bir milyon kez indirilen mobil uygulama, kullanıcıların 3 bine yakın noktada 200'den fazla markaya ait bin 800 kampanyaya erişimini sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.