TomTom'un aksiyon kamerası Bandit, güncellemeyle su altı görüntülerinde iyileşecek

TomTom, bildiğiniz gibi çok kısa bir süre önce aksiyon kamerası pazarına giriş yapmıştı. TomTom Bandit adını verdiği kamerayla yakın zamanda raflardaki yerini aldı.
TomTom'un aksiyon kamerası Bandit, güncellemeyle su altı görüntülerinde iyileşecek

tomtom-banditDaha çok navigasyon, harita ve GPS pazarındaki ürünleriyle yakından tanıdığımız TomTom, bildiğiniz gibi çok kısa bir süre önce aksiyon kamerası pazarına giriş yapmıştı. TomTom Bandit adını verdiği kamerayla yakın zamanda raflardaki yerini aldı.

GPS özelliklerini de yeni ürününe yansıtan TomTom, Bandit'e başka artı özellikler katmak amacıyla da hem donanımsal hem yazılımsal geliştirmeler yapıyor. TomTom Bandit, herhangi bir ek donanım ya da koruma aksesuarına gerek olmaksızın, 15 metre derinliğe kadar su altında çekim yapabiliyor.

TomTom'un aksiyon kamerası Bandit'e gelen yeni güncelleme Update 1.57.500 ile Underwater Scene Mode aktif hale geliyor. Su altı sahne modu sayesinde, TomTom Bandit kamera siz su altında çekim yaparken renkleri düzeltiyor ve çok daha kaliteli görüntüler elde etmenizi sağlıyor. Su altı görüntülerinde ciddi farklar yaratan bu yenilikle TomTom özellikle su altı çekimler yapmak isteyenleri kendisine çekmeyi hedefliyor.

TomTom Bandit'e gelen güncellemeyle deneyebileceğiniz su altı çekim sahne modu ile standart bir su altı çekiminin farkını hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.