Motorola modüler akıllı telefonları Moto Z ve Z Force'u duyurdu

Lenovo tarafından satın alınan Motorola Mobility, yeni akıllı telefon modelleri Moto Z ve Z Force'u duyurdu.
Motorola modüler akıllı telefonları Moto Z ve Z Force'u duyurdu

moto-zLenovo tarafından satın alınan Motorola Mobility, yeni akıllı telefon modelleri Moto Z ve Z Force'u duyurdu. Hem Moto Z hem de Z Force modelleri modüler bir yapıda olacak. Yani telefonların arka yüzeylerine ek aparatlar takılarak, telefona yeni özellikler kazandırılabilecek.

Bildiğiniz gibi modüler akıllı telefonlar son zamanlarda yaygınlaşmaya başladı. LG'nin bu yılın başında tanıttığı modüler akıllı telefonu G5, Google'ın Project Ara adını alan ve 2017 yılında karşımıza çıkması beklenen modüler akıllı telefonu bu alandaki pazarı hareketlendiriyor ve müşterilerin bu ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Modüler akıllı telefonların en büyük artısı, kullanmayacağınız donanım özellikleri için o donanıma ekstra para ödememek üzerine kurulu.

Her ikisi de Snapdragon 820 işlemciyle gelen yeni Motorola Mobility modellerinin en büyük özelliği de arka yüzey. Manyetik yüzeyler sayesinde arka kapakları değişebilen telefon, aynı zamanda modüler yapıdaki gücünü de buradan alıyor. Telefonun arka yüzeyine takılabilecek yeni donanımlar, telefona ek özellikler de kazandırıyor.

Moto Z ve Z Force telefonlarında kulaklık girişi de yer almıyor. Telefondaki tek giriş, USB-C girişi olarak dizayn edilmiş. Gelişmiş kamera özellikleriyle dikkat çeken her iki telefon da 4GB RAM'e sahip. Hemen aşağıdan, Moto Z'yi ne gibi araçlarla geliştirebileceğinizi ve bu yeni özelliklerin sağlayacağı avantajları izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.