Secret kurucusu yeni girişimi Bold ile kurumsal yayıncılığı Medium'laştıracak

Secret kurucusu yeni girişimi Bold ile kurumsal yayıncılığı Medium'laştıracak

Bir dönemin en gözde anonim sosyal ağı Secret'ın kurucusu, girişimin kapanmasından sonra devam eden sessizliğini Bold ile bozdu. Adının çağrıştırdığı gibi yazı işlerine odaklanan Bold, şirketleri hedefleyen bir yayıncılık platformu. Medium'un kurumsal hali şeklinde tanımlanan Bold, kullanıcılarına Medium'dan daha dinamik bir platform vaat ediyor.

bold

Henüz kapalı betada olan Bold, kullanıcılarına yenilikçi yayın platformlarının sunduğu hemen her şeyi fazlasıyla sağlama iddiasında. Temiz arayüzde dikkat dağıtmadan yazma ve güzel bir arayüzde paylaşma ilk sırada. Ancak kurumları hedefleyen Bold'da yazılanların yeni ürün lansmanları, teknik destek, yazılı kod örnekleri gibi içeriklerin yazımına odaklanmasıyla bunlardan ayrışıyor. Örneğin Bold'da çok dilli bir kod editörü bulunuyor; yayıncıların ürün mockup'larını yazıya ekleyebileceği ve kolaylıkla geri dönüş alabileceği araçlar geliştirildiği belirtiliyor.

Bold, siz yazarken daha akıcı olmanızı sağlayacak öneriler sunan Hemingway ya da arka plan sesiyle farklı bir atmosfer kurgulayan Ambience gibi farklı uygulamalardan daha fazlasını ise bot desteğiyle sunmayı amaçlıyor. Bold bunlara yapay zeka asistanları demeyi tercih ediyor ve platformunu kısa süre içinde geliştiricilere açacağını belirtiyor.

bold

Bold, yalnızca bitmiş ürün/servisler değil, proje sürecinde de kullanılabilecek bir araç olarak kurgulanıyor. Bunun için popüler kurumsal araçlarla entegre edilen Bold, ilk etapta kullanıcıların doğrudan Slack üzerinden paylaşım yapmasına izin veriyor. Bu sayede kullanıcıların tüm süreci ekip içinde tartışması mümkün hale geliyor.

Bu yaz Index Ventures'dan aldığı 1 milyon dolarlık yatırımla işe başlayan Bold'a kayıt olmak için bağlantıyı izleyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.