Blippar yenilenen uygulamasıyla fiziksel ve dijital arasındaki sınırı kaldırıyor

Blippar yenilenen uygulamasıyla fiziksel ve dijital arasındaki sınırı kaldırıyor

Blippar, bir yıldan uzun süredir üzerinde çalıştığı yapay zeka destekli görsel arama "motorunu" sonunda duyurdu. Artırılmış gerçeklik uygulaması Blippar'ı yenileyen şirket, etrafınızdaki dünya ve dijital arasındaki sınırı Blipparsphere adını verdiği knowledge graph'le (bilgi grafiği) kaldırıyor.

Blippar'ın bugün duyurduğu Blipparsphere teknolojisi görsel arama alanında tam güç itmesini sağlıyor. Telefonunuzdan Blippar uygulamasını açıp, etrafınızda gördüğünüz herhangi bir nesneye gösterdiğinizde (blip'lediğinizde) onu tanıyan uygulama, sizi bilgilendirirken, nesneyle ilgili sonuçları, sponsorlu sonuçları ve varsa üretilmiş artırılmış gerçeklik kampanyalarını arama sonuçlarında gösteriyor.

Blippar kurucu ortağı ve CEO'su Ambarish Mitra, Blipparsphere'i sahip oldukları görsel teknolojisiyle birleştirdiklerinden, artırılmış gerçeklik konusunda sağladıkları ilerlemeyi ölçekleyebileceklerini; daha hızlı ve doğru sonuçları sunacaklarını söylüyor. Blippar'ın knowledge graph'i görselleri tanımakla kalmayıp, kullanıcısından öğrenerek özel içerikler sunma potansiyeline sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.