Mobil ziyaret oranı yüzde 60'ı geçen Mavi.com yenilendi

Mobil ziyaret oranı yüzde 60'ı geçen Mavi.com yenilendi

Mavi.com, bir süredir devam eden yenilenme sürecini tamamladı. Yeni tasarımını devreye alan Mavi.com, artan mobil kullanımına paralel olarak ziyaretçilerine daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Mavi'den aldığımız bilgiye göre, Mavi.com üzerinden yapılan satışlar markanın tüm satışlarının yüzde 2'sini oluşturuyor bugün. Son dönemde aynı gün teslimat gibi yeniliklerle bu kanaldaki müşteri deneyimini iyileştirmeye çalışan Mavi için oranın hızla artması bekleniyor.

Mavi.com'un ziyaretçilerinin hafta içi ortalama yüzde 60'ı ve hafta sonu ortalama yüzde 66'sı mobilden geliyor. Mobilin artan oranı, Mavi.com'un yenilenmesindeki ana faktörlerden biri. Satın alma deneyimini iyileştiren Mavi, herkesin kendisine uygun jean’i kolayca bulabileceği jean guide, kullanıcıların istediği ürün gruplarını seçerek sayfasını özelleştirmesine imkân tanıyan filtreleme ve tek sayfada ödeme kolaylığı gibi ek özellikleriyle online alışverişe hız kazandırıyor.

Mavi'nin mobil odaklı değişimi mobil sadakat uygulaması Kartuş ile devam edecek gibi görünüyor. Bugüne kadar 420 bin kez indirildiğini öğrendiğimiz Kartuş da önümüzdeki dönemde kullanıcılarının uygulama içinde daha fazla zaman geçirmesini sağlayacak özellikleri ekleyecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.