BuldumBuldum, logolu ürünler için teklif platformu KaliteliPromosyon.com'u açtı [İndirim kodu]

BuldumBuldum, logolu ürünler için teklif platformu KaliteliPromosyon.com'u açtı [İndirim kodu]

Yaklaşık beş yıl önce ilginç hediyelik eşyaları bulabildiğiniz bir e-ticaret girişimi olarak kurulan BuldumBuldum.com geçtiğimiz yıl başlayan kapsamlı dönüşümüne devam ediyor. Bu kapsamda B2B müşterileri ilgilendiren önemli bir yeniliği devreye alan BuldumBuldum, promosyon ürünler için teklif platformu KaliteliPromosyon.com'u devreye aldı.

Kalitelipromosyon.com, girişimin bir süre önce devreye aldığı işletmeler için kartvizit, broşür gibi logolu ürünlerin satıldığı kurumsal kategorisinin kendi başına bir iş haline geldiği anlamında geliyor. Son altı aylık süreçte bu kategoride ürün çeşidini çok hızlı şekilde arttıran BuldumBuldum.com, KaliteliPromosyon.com'u bir teklif platformu olarak konumlandırıyor. "B2B pazara girince gördük ki müşterilerimiz 10 adetten fazla bir ürün almak istediklerinde en az 3-4 farklı yerden teklif alıp en uygununu seçmek istiyorlar. Yeni websitemiz ile her türlü müşteriye özel olarak hazırlanmış en iyi teklifleri çok hızlı şekilde en uygun fiyatlarla ve minimum adet zorunluluğu olmadan kendilerine sunuyoruz." diyor BuldumBuldum kurucu ve CEO'su Güçlü Gökozan.

2016 sonuna kadar 100 bin KOBİ hedefliyor

BuldumBuldum.com'un hızlı teslim (24 saatte), çok küçük ve büyük sayıda siparişleri, uygun fiyata üretebilme gibi vaatlerini aynı şekilde koruyan KaliteliPromosyon.com'da bugün sekiz kişilik ayrı bir ekip çalışıyor. KaliteliPromosyon, T-shirt'ten kupaya anahtarlıktan ajanda ve çakmağa kadar geniş ürün yelpazesiyle logolu ürünlerini hazırlatmak isteyen birçok işletmenin ihtiyacına cevap verebilir. Halihazırda üretim tarafına ciddi bir yatırım yapan BuldumBuldum.com, bireysel müşterilere göre yüklü siparişler veren işletmelerle çok daha hızlı ölçeklenebilir.

Güçlü Gökozan, Bir aydan kısa süredir beta sürümüyle yayında olan KaliteliPromosyon.com'un günde yüzün üzerinde teklif aldığını söylüyor. Bunların satışa dönüşme oranı ise yüzde 10 seviyesinde seyrediyor.

Bugün bir milyondan fazla üyesi olduğunu söyleyen BuldumBuldum'un üyelerinin 40 binini KOBİ'ler oluşturuyor. Bu müşterilerin sayısının çok hızlı arttığı bilgisini paylaşan BuldumBuldum'un ana büyüme kanalının B2B müşteriler olduğu söylenebilir. Girişim 2016 için yıl sonu hedefi 100 bin KOBİ müşteri sayısını geçmek.

Webrazzi okurları için özel indirim

BuldumBuldum.com, KaliteliPromosyon.com lansmanı için Webrazzi okurlarına özel bir indirim uyguluyor. Webrazzi okurları aşağıdaki kodları kullanarak, 30 Haziran 2016'ya kadar, ilk 100 adet kartvizit veya ilk 10 adet promosyon kalem siparişlerini bedava edinebiliyor: İlk 100 adet kartvizit siparişi bedava hediye çeki kodu: webrazzi100 İlk 10 adet promosyon kalem siparişi bedava hediye çeki kodu: webrazzi10

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.