iPhone 7'nin yeni görüntüleri tasarımda minimal değişikliklere işaret ediyor

iPhone 7'nin yeni görüntüleri tasarımda minimal değişikliklere işaret ediyor

iPhone 6'da radikal tasarım değişikliklerine giden Apple'ın iPhone 7'de benzer bir yol izleyip izlemeyeceği şu dönemin en çok konuşulan konularından biri. Sızan görüntüler beklentilerin aksine tasarım değişikliklerinin sınırlı olacağına işaret ediyor olabilir.

Weibo'ya ulaşan ve iPhone 7'nin arka kasasına ait olduğu iddia edilen görüntüleri paylaşan 9to5Mac haberindeki dikkat çekici detaylardan ilki, Apple'ın yeni iPhone'da arka kameranın dışa doğru bombeli tasarımında ısrarcı olması. iPhone 6 ile gelen ve estetik yönü birçok kullanıcıyı endişelendiren tasarım çizgisi iPhone 7'de devam ediyor. Daha gelişmiş kamera özelliklerine sahip olması beklenen iPhone 7'de kamera sol üst tepeye daha yakın konumlanıyor.

iphone 7

Sızan arka kapak görüntülerinin (eğer gerçekse) verdiği bir diğer ipucu, cihazın farklı özellikleriyle gündeme gelen antenleriyle ilgili. Apple, iPhone 7'de cihazın incelmesini sağlayacak yeni bir anten teknolojisi üzerinde çalıştığı yönünde haberlerle gündeme gelmişti. Yeni görüntüler iPhone 7'de anten çizgilerinin tasarımının da değiştiğini gösteriyor. Yeni cihazda sürekli çizgilerin yerini yalnızca köşelerde belirgin olan anten çizgileri alıyor.

Yeni sızan görüntüler, Apple'ın bugünkü tasarım çizgisinden ciddi bir şekilde ayrılmayacağına işaret ediyor. Bu, kısa bir süre önce ortaya atılan majör tasarım değişikliğinin 2017'ye kalacağı yönündeki iddiaları da doğruluyor. Apple'ın iPhone 7'yi Eylül 2016'da tanıtması bekleniyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.