Webrazzi Dijital’16 konferans programı belli oldu!

Webrazzi Dijital’16 konferans programı belli oldu!

25 Mayıs Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta düzenleyeceğimiz Webrazzi Dijital'16 konferansımızın programı belli oldu.

Dijital dünyaya dair merak ettiğiniz tüm konu ve trendlerin işleneceği Webrazzi Dijital'16 konferansımızda aynı zamanda sektörün tüm değerli isim ve şirketleri de tüm gün boyunca bizimle olacak.

Siz de hemen şimdi Webrazzi Dijital'16 için kaydınızı yapabilirsiniz. Unutmayın, erken kayıt avantajı 22 Mayıs'ta son buluyor. Ayrıca Webrazzi VIP Pass kampanyamızın da devam ettiğini hatırlatalım. Webrazzi VIP Pass sahibi olarak Webrazzi’nin 2016 yılında düzenleyeceği tüm etkinliklere katılma hakkı kazanabilirsiniz.

Webrazzi Dijital'16 Programı

dijital16-programi

Webrazzi Dijital'16 Konuşmacıları

Webrazzi Dijital konferansının yeni tur konuşmacıları; Unite.ad kurucu ortağı Arman Acar, Adform Türkiye ve MENA bölgesi Yönetici Direktörü Cem Eroğlu, Perform Group Türkiye ve Doğu Avrupa Genel Müdürü Emre Uğurlu, TEB Dijital Pazarlama Müdürü Gülben Yağcı, YouTube kanalıyla geçtiğimiz yılın en hızlı yükselen isimlerinden Hayrettin, İÇİL Eğitim ve Danışmanlık Strateji Danışmanı Mustafa İçil, TODO Yapım Kurucu Ortağı Tolga Doğruer ve Sherpa Kurucusu Yakup Bayrak oldular.

Arman Acar - Unite.ad
Arman Acar - Unite.ad
atilla yurtseven
Atilla Yurtseven, Ofpof
Cansın Mert
Cansın Mert - ebebek
Cem Eroğlu - Adform
Cem Eroğlu - Adform
Cenk Karaduman - Accenture
Cenk Karaduman - Accenture
Emre Faks
Emre Faks - Hürriyet
Emre Fİtoglu
Emre Fitoloğlu - Boyner
Emre Uğurlu - Perform
Emre Uğurlu - Perform Group
Ersan Özer - Mediakraft Türkiye
Ersan Özer - Mediakraft Türkiye
Gülben Yağcı - TEB
Gülben Yağcı - TEB
Hayrettin
Hayrettin
Mustafa İçil
Mustafa İçil
Richard McCrossan - Genesys
Richard McCrossan - Genesys
Rima Erdemir - MedyaNet
Rima Erdemir - MedyaNet
sinan-gunal
Sinan Günal - Project House
Tolga Doğruer - TODO
Tolga Doğruer - TODO
Yakup Bayrak - Sherpa
Yakup Bayrak - Sherpa
Yuce Zerey Unilever
Yüce Zerey - Unilever
Yunus Güvenen - Digitouch
Yunus Güvenen - Digitouch

Webrazzi Dijital'16 Sponsorları

Webrazzi Dijital konferansının Elmas Sponsoru TEB, Platin Sponsorları BKM Express ve GittiGidiyor, Altın Sponsorları CrenvoİK, Genesys ve Perform Group, Gümüş Sponsorlarımız AdformBiletall ve emarsys'e destekleri için Blogelli'ye tekrar teşekkür ediyoruz.

Webrazzi Dijital’16 Konferansı’na sponsor olmak için geç kalmış sayılmazsınız. Eğer sponsor olmak istiyorsanız etkinlik (at) webrazzi.com adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsor

Adform

Destekleyen

Bu arada geçen sene düzenlediğimiz Webrazzi Dijital’15‘in video görüntülerini Webrazzi’de izleyebilmeniz mümkün. Etkinlik için biletinizi hemen şimdi online olarak satın almak isterseniz indirimli erken kayıt dönemi sona ermeden aşağıdaki formu kullanarak ya da bu linkten işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.