Enevu Cube Mini LED ışık ilk kez Webrazzi Store'da

Enevu Cube Mini LED ışık ilk kez Webrazzi Store'da

Webrazzi Store'da en yeni teknoloji ve gadget ürünlerini sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda bir süre önce Amerika'nın önde gelen e-ticaret sitesi Touch of Modern'de satışa çıkan ve kısa sürede tükenen Enevu Cube Mini ışığı, ön satışla Webrazzi Store üzerinden sizlere sunmuştuk.

Enevu Cube ışığın akıllı telefonlarla herhangi bir bağlantısı bulunmuyor. Fakat kompakt tasarımıyla ön plana çıkan ürün, başta kamp ve tekne severler olmak üzere aydınlatma ürünlerine meraklı olan herkesin ihtiyacını karşılamaya yönelik bir çözüm sunuyor. Nitekim Enevu Cube ışığı dilerseniz çocuğunuzun baş ucu lambası olarak dilerseniz elektrik kesintilerinde el feneri olarak kullanabilirsiniz. Şahsen kullandım ve gayet memnun kaldım:)

Kısacası Enevu Cube son zamanlarda çıkan en iyi gadget ürünlerden biri. Dün itibariyle stoklarımıza giren Enevu Cube Mini LED ışığa şimdi dilerseniz ücretsiz kargo seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.

Ürünle ilgili daha fazla bilgi isterseniz yukarıdaki inceleme videomuza göz atmanızı tavsiye ederim. Her türlü soru ve görüş için bize [email protected] mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.