Razer ABD'deki ilk perakende mağazasını San Francisco'da açıyor

Razer ABD'deki ilk perakende mağazasını San Francisco'da açıyor

Oyuncular için donanım ürünleri ve aksesuarların üretimini gerçekleştiren Razer, ABD'deki ilk konsept mağazasını bir alışveriş merkezi içerisinde açmaya hazırlanıyor. Son olarak değerlemesini 1,5 milyar dolara yükselttiğini bildiğimiz San Francisco merkezli şirket ABD'deki ilk konsept mağazasını ise yine doğduğu şehirde açacak.

Bundan öncesinde Taipei, Bangkok ve Manila'da konsept mağazalar açarak, tıpkı Apple, Microsoft, DJI gibi markaların izlediği akımı izleyen Razer, konsept mağazalarında oldukça yüksek performansla çalışan bilgisayarlarla birlikte oyunculara kendi ürünlerinin deneyimini yaşattırmayı hedefliyor.

Razer'ın son olarak tanıttığı Blade dizüstü oyun bilgisayarlarının da sergileneceği San Francisco'daki mağazada tam 20 oyun istasyonu bulunacak. Her bir oyun istasyonunda kullanıcılar gelip oyun oynayabilecek ve oyun oynadıkları esnada da Razer ürünlerini deneyimleyebilecek.

Razer'ın kurucu ortağı ve CEO'su Min-Liang Tan, yaptığı açıklamada SF RazerStore'un kendileri için önemini konumladı ve San Francisco'nun tüm dünyada teknoloji, yaratıcılık ve eğlence konseptinin merkezi olduğuna vurgu yaptı. Razer markasının RazerStore adını verdiği mağazalarının sayısını dünya çapında artırması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.