Siz çantanızı taşımayın, çantanız sizi taşısın

Siz çantanızı taşımayın, çantanız sizi taşısın

Çok işlevli bir ulaşım aracı olan MovPak, sıradan bir "kaykaylı çanta" olmaktan öteye giderek, elektrikli motoru sayesinde yeni bir ulaşım alternatifi oluşturuyor. Kısa mesafelerde bile çileye dönüşen trafiği, özellikle düzayak bir yoldan bahsediyorsak, eğlenceli bir aktiviteyle hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Movpak-is-an-Electric-Skateboard-and-a-Backpack-In

Brezilyalı bir girişim tarafından geliştirilen MovPak isimli bu sıra dışı çantanın arkasında yatan fikir, mesai başlangıcı ve paydos vakitlerindeki metropol trafiğinde sıkışıp kalmak istemeyen aktif bireylere zekice bir alternatif sunmak.

MovPak

Elektrikli kaykaylar, bisikletler ve mobiletler artık her yerde karşımıza çıksa da bu kullanışlı araçlar ile MovPak arasında önemli derecede fark var. MovPak, işi bittikten sonra katlanıp bir sırt çantasına dönüşebiliyor.

Bu marifetli çantanın belki de en büyük dezavantajı ağırlığı. Yaklaşık 8 kilo ağırlığındaki MovPak’in, yaşlılar ve fiziksel rahatsızlıkları olanlar için problem çıkarabileceğini düşünebilirsiniz. Fakat fonksiyonel çantayı, tekerlekli bir valiz gibi de sürükleyebiliyorsunuz.

MovPak2

MovPak ile gelen pek çok özellik hayatınızı değiştirebilir. Örneğin, sahip olduğu pili sayesinde her an her yerde telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Ayrıca bulundurduğu hoparlör ve mikrofonla yolda müzik dinleyebilir veya Siri ya da Google Now’a sesli komutlar verebilirsiniz.

Çanta içinde tablet veya dizüstü bilgisayarınız için özel bir bölme bile var. Bu bölme, isterseniz yerinden ayrılabiliyor ve çantadan bağımsız bir şekilde kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.