Twitter'a hesap önerileri için Bağlan sekmesi eklendi

Twitter'a hesap önerileri için Bağlan sekmesi eklendi

Twitter kendisinden daha popüler sosyal ağlara göre daha zayıf olduğu düşünülen bağlantılar konusunda yeni bir geliştirmeyi bugün tanıttı. Connect yani Bağlan butonunu tanıtan Twitter, kullanıcıların takip etmek isteyebilecekleri hesap önerilerini ayrı bir sekmede göstermeye başladı.

Bundan yaklaşık bir yıl önce mobil uygulamalarındaki üç sekmeyi de kaldırarak tek sayfaya inen Twitter, yeni Bağlan butonuyla sekmelere geri dönmüş oldu. Haber akışınızın sol üst tepesinde gördüğünüz bağlantı ekle butonunun altına gizlenen sekmede Twitter size yeni bağlantı önerilerini gerekçeleriyle birlikte getiriyor. Takip ettiğiniz hesaplar, beğendiğiniz tweet'ler, konumunuz ve Twitter'da öne çıkan gelişmeler sosyal ağın bu önerileri belirlemekte kullandığı kriterler arasında.

twitter connect

Bağlan butonu, ayrıca kullanıcıların izin vermesi durumunda, telefon rehberiyle de senkronize oluyor. Rehberinizdeki Twitter kullanıcılarını öneriler arasına ekleyen Twitter, tanıdığınız biri Twitter kullanıcısı olduğunda size haber veriyor. Bu sayede Twitter, yeni başlayanlar için bir nebze daha kolay ve belki sıcak bir atmosfere sahip oluyor.

Twitter Bağlan, bugünden itibaren iOS ve Android uygulamalarından tüm kullanıcılara açıldı. Buna ek olarak Twitter mobil web sitesinin yeni tasarımını da bugün devreye aldı.

Değişikliklerin Twitter'ın finansal açıdan yeni bir dibi gördüğü şu günlerde geldiğini de belirtmek gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.