Mobilde yıllık yüzde 89 büyüyen Momondo uygulamalarını yeniledi

Mobilde yıllık yüzde 89 büyüyen Momondo uygulamalarını yeniledi

Popüler uçuş ve otel fiyatı kıyaslama sitesi Momondo, mobil kullanıcılarının masaüstünü ilk kez geriye bıraktığını duyurdu. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre mobilde yüzde 89 oranında büyüdüğünü söyleyen Momondo, buna bir cevap olarak mobil uygulamalarını yeniledi.

Momondo'nun yaptığı açıklamaya göre yalnızca otel ve uçuş aramalarını değil rezervasyon ve ödemenin dahil olduğu işlemlerin yüzde 60'ı bugün mobilden yapılıyor. Momondo bu değişikliğe uygun olarak yenilediği mobil uygulamalarında kolaylık ve sadeliği ön planda tutuyor. Mobilin anlık etkileşimleriyle uyumlu uygulaması başladığınız bir işleme dilediğiniz zaman geri dönmenizi sağlıyor ve sizi her seferinde baştan arama yapma derdinden kurtarıyor.

Momondo üyeleri için daha kişisel bir deneyim vaat eden uygulama, tüm kullanıcıların maksimum seyahat süresi ve otel zincirleri gibi filtreleme özellikleriyle daha isabetli sonuçlara ulaşmalarını sağlıyor.

Avrupa'nın en iyi fonlanan girişimlerinden biri olan Momondo, bugüne kadar yaklaşık 140 milyon dolar yatırım aldı. Türkiye'nin dünyanın en hızlı büyüyen online seyahat rezervasyonu pazarlarından biri olduğu düşünüldüğünde, girişimin buradaki ağırlığını zaman içinde arttırmasını bekleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.