Google'ın satın aldığı Synergyse ile Google Apps eğitimleri ücretsiz olacak

Google'ın satın aldığı Synergyse ile Google Apps eğitimleri ücretsiz olacak

google--area-120-inkubasyon Google resmi blogu üzerinden yaptığı açıklamayla Google Apps servisleri için şirketlere interaktif eğitimler sunan Toronto merkezli girişim Synergyse'i satın aldığını duyurdu.

Synergyse, özellikle çalışanlarını Google Apps'e entegre etmek ve onların servisin tüm özelliklerinden faydalandığından emin olmak isteyen şirketleri hedefliyor. Google Chrome için bir eklentiye sahip olan Synergyse ile şirketler Google Apps'in tüm özelliklerini interaktif bir şekilde öğrenebiliyor. Google'ın yaptığı satın alma servis yıllık çalışan başına 10 dolar olan ücretini ücretsiz hale getirdi aynı şekilde Chrome eklentisini de tamamen ücretsiz yaptı. Tabi ki bu ücretsiz hizmetten Google Apps'i kullanan işletmeler ve kullanıcılar yararlanabilecek.

Google ise yıl sonunda Synergyse'i Google Apps'e entegre ederek şirketleri internaktif bir şekilde Google Apps'in özelliklerini öğretmek istiyor. Tüm içeriğini bulut tabanlı olarak saklayan Synergyse üzerinde kullanıcılar sesli ve yazılı şekilde de arama yapabiliyorlar. Synergyse'ı kullanan işletmelerin Google Apps'e ortalam yüzde 35 daha fazla adapte olduğunu belirten ekip artık Google'ın altında çalışmalarını sürdürecek.

Görsel Kaynak: turtix / Shutterstock.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.