Cinebody ile iPhone'ununuz 8mm kameraya dönüşüyor

Cinebody ile iPhone'ununuz 8mm kameraya dönüşüyor

iPhone için üretilen on binlerce kılıf düşünüldüğünde yeni bir kılıf için bir ilk demek fazla iddialı olabilir. Yine de "sinematik akıllı kılıf" her gün gördüklerimize pek benzemiyor. Cinebody'nin kılıfı, iPhone'unuzu Super8 mm kameraya dönüştürme iddiasında.

Cinebody hikayesi geçtiğimiz Temmuz'da başlayan Kickstarter'a kadar gidiyor. Burada hedefi olan 75 bin doları katlayıp 193 bin dolar destek toplayan girişim, bu sermayeyle üretim hazırlıklarına başlamıştı. Bugün 199 dolardan ön satışa sunulan ürün, gerçek kameraya benzerliği sayesinde hem iPhone kullanıcılarının hem de sinemayla amatör ya da profesyonel olarak ilgilenenlerin dikkatini çekebilecek nitelikte.

iPhone 6/6S modellerine uygun olarak tasarlanan Cinebody'yi kullanmak için gövdesine iPhone yerleştirmeniz gerekiyor. iPhone'unuza bir kabloyla bağlanana Cinebody mobil uygulamasıyla birlikte çalışıyor. Kameranın odağını ve ışığını elle ayarlamak için Cameo destekli bu uygulamayı kullanıyorsunuz. Çekime başlamak ve çekimi sonlandırmak için tıpkı bir 8mm'e olduğu gibi tetiği çekip bırakmanız yeterli oluyor.

Cinebody yine bir kamera gibi geniş açı ve tele lensleriyle birlikte satılıyor. Her bir lensin fiyatı 30 dolar olarak belirlenmiş. Yakında mobil uygulamasını yayınlamayı planlayan Cinebody'nin sinematik akıllı kılıfını sipariş etmek için bağlantıyı izleyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.