Twitter çalışanlar için performans raporlaması servisi Peer'ı satın aldı

Twitter çalışanlar için performans raporlaması servisi Peer'ı satın aldı

twitter-peerTwitter 2015 yılında Salesforce'un eski COO'su George Hu tarafından kurulan Peer'ı satın aldı. Şirketler çalışanlarına Peer üzerinden geri bildirimler yaparak onlar için performans raporları hazırlıyordu.

George Hu Peer'ı ilk açtığı gün yazdığı duyuru yazısında Peer ile şirketlerin çalışanları için detaylı performans değerlendirme raporları hazırlayabileceklerini ve çalışanların da bunları anlaşılır bir şekilde görüntüleyebileceklerini aktarmıştı. Hatta aynı yazı içerisinde Hu, şirket içi performans değerlendirme sistemini yeniden icat etmek istediğini belirtmişti. Girişim bu hedefinde çok uzun yol almadan Twitter tarafından satın alındı.

Twitter'ın Peer'ı şirket içi performans değerlendirme sürecinde mi kullanacağı yoksa kendi servisine entegre mi edeceği bilinmiyor. Ancak Twitter'ın son dönemde özellikle şirketlere yönelik yaptığı özel hamleler ile Peer'ın geliştirdiği altyapıyı sistemine entegre edebileceğini düşünebiliriz. Anlaşmanın detaylı ile ilgili herhangi bir bilgi açıklanmazken Peer verdiği hizmeti sonlandırdı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.