AppNexus ve Ligatus programatik doğal reklamcılık alanında iş birliği yaptı

AppNexus ve Ligatus programatik doğal reklamcılık alanında iş birliği yaptı

Türkiye'de de faaliyet gösteren Avrupa'nın önde gelen iki adtech şirketi Ligatus ve AppNexus programatik doğal reklamcılık alanında önemli bir iş birliğine gitti. Anlaşma display reklamlardan doğal reklamlara doğru yönelişin Avrupa'da da hızlandığının bir habercisi olma niteliğinde.

hurryet_mockup

Bugün duyurulan anlaşma, doğal reklam ve performans ağı Ligatus'un hızla büyüyen programatik doğal reklamcılık pazarına girişini sağlarken; AppNexus'a Ligatus'un zengin doğal reklam havuzununun kapılarını açıyor. Artık AppNexus'un DSP teknolojisini kullanan müşterileri, Litagus'un doğal reklam envanterini geniş ölçekli olarak satın alması mümkün hale geliyor.

cumhuriyet_mobil

Konuyla ilgili yapılan açıklamasında Ligatus'un CEO'su Klaus Ludemann: "Rahatsız edici olmamasının yanısıra son derece etkili bir format olduğu için doğal reklamlara yoğun bir ilgi ve talep bulunuyor. Bu ortaklık reklamverenlere eşsiz fırsatlar sunacak. Ligatus programatik doğal reklamcılık platformunun ilk ortağı olarak, Gerçek zamanlı (real time) reklamcılığın öncüsü olan AppNexus ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duymaktayız. Bugünden itibaren AppNexus'un önde gelen DSP teknolojisini kullanan müşteriler, Litagus'un premium envanterini geniş ölçekli olarak satın alabilecekler. AppNexus'un müşterileri Avrupa'nın en büyük doğal reklam havuzuna erişim sağlarken, Litagus Ağı içerisindeki yayıncılar, artan talepten faydalanacaklar ve zamanla daha fazla gelir elde edebilecekler" diyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.