KLM, Facebook Messenger'ı müşteri destek hattı olarak kullanmaya başladı

KLM, Facebook Messenger'ı müşteri destek hattı olarak kullanmaya başladı

Hollandalı havayolu firması KLM, Facebook Messenger'ın bir platform olarak konumlandırılmasının ardından Messenger'ı bir bilgi alma ve sosyal medya müşteri desteği hattı olarak kullanmaya aktif olarak başlayan ilk markalardan biri oldu.

KLM bir diğer adıyla Royal Dutch Airlines, Facebook Messenger üzerinden kullanıcılara artık rezervasyon ve check-in konfirmasyonu, biniş kartı ve uçuşunuzun durumuyla ilgili bilgileri verecek. Tüm bu bilgilere kullanıcılar böylece Facebook Messenger'dan, yani tek bir yerden ulaşabilecek. Üstelik bu bilgiler için havalimanında olmanız da gerekmiyor, yolda, havalimanına giderken de KLM'in Facebook Messenger hizmetinden yararlanarak bu bilgileri toparlayabiliyorsunuz. Bununla birlikte, KLM sosyal medya müşteri destek hizmetlerini de Messenger üzerinden sürdürmeye devam ediyor.

KLM, messenger.klm.com adresinde özel bir web sitesi açmış ve Facebook Messenger üzerinden yolculara vereceği destekle ilgili detaylı tanıtım videoları hazırlamış Peki KLM'e Facebook Messenger üzerinden ulaştığınızda ne gibi bilgiler edinebilirsiniz, şimdi tek tek bakalım.

Rezervasyon doğrulama:

Check-in hatırlatıcı:

Mobil biniş kartı:

Güncel uçuş bilgileri:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.