Dilara Koçak'ın mobil diyetisyen uygulamasını inceledik

Dilara Koçak'ın mobil diyetisyen uygulamasını inceledik

Türkiye'nin ünlü diyetisyenlerinden Dilara Koçak, kendi adını taşıyan mobil uygulamasını geçtiğimiz Haziran ayında yayınlamıştı. Uygulamanın "Türkiye'nin ilk ve tek diyetisyen uygulaması" mottosuyla yakın zamanda tanıtılması dikkatleri bir kez daha Dilara Koçak'ın üzerine topladı. Haliyle bize de uygulamayı incelemek düştü.

22 yıldır beslenme ve diyet sektöründe çalışan DilaraKoçak'ın uygulaması, günümüz diyet uygulamaları düşünüldüğünde, daha çok ünlü diyetisyenin yeni iletişim kanallarına adapte olma çabası niteliğinde. Zira Türkiye dahil uygulama mağazalarında diyet uygulamaları, fitness uygulamalarıyla kolkola gelişip, yediğiniz içtiğinizin kalori değerlerini otomatikman hesaplarken gün içinde de size koçluk edebiliyor.

dilarakocak

Dilara Koçak, ünlü diyetisyenin tüm dijital iletişim kanallarını mobile getiriyor. Buna ek olarak kalorimetre aracıyla yediğiniz bir yemeğin porsiyon başına kalorisini sorguladığınız bir arama motoru, beden kitle endeksi, bel çevresi değerlendirme gibi (bugün aslında diyetisyenler tarafından kullanışlı olup olmadığı tartışmalı olsa da) yaygınlıkla kullanılan ölçümler yapabileceğiniz araçlar sunuluyor uygulamada.

Dilara Koçak'ın blog içeriğine erişebildiğiniz uygulamada popüler yemek tarif ve videoları da yine elinizin altında. Eğer Koçak'ın danışanlarından biriyseniz kendisiyle uygulama içinden iletişime geçmeniz de yine mümkün. Ücretsiz sunulan uygulama içinden Dilara Koçak'ın iyi yaşam kitaplarını inceleyebiliyor ve bunları satın alabileceğiniz bağlantılara yönlendiriliyorsunuz.

Dilara Koçak uygulaması ünlü diyetisyenin sayısı on binleri bulan takipçileri için kesinlikle iyi bir haber. Buna karşın sadece teknoloji meraklısı bir kullanıcıysanız, Dilara Koçak yenilikçi bir diyet uygulaması arayışınızı gidermeyebilir. Uygulama mobil öncelikli çağda yayınlanmış olsa da kişisel kanım, uygulamanın bir önceki döneme daha çok hitap ettiği. Mobilin kullanıcısının daha çok farkında olan uygulamalar ürettirdiği bu dönemde Dilara Koçak, biraz daha içe dönük bir uygulama.

İncelemek isterseniz uygulamanın App Store ve Google Play bağlantılarını takip edin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.