Google Play Filmler artık Türkiye’de

Google Play FilmlerÇevrimiçi film izleme platformları arasında en dikkat çekicilerden biri olan Google Play Filmler (Google Play Movies) nihayet artık Türkiye'de de kullanılabilecek.

Şirket tarafından yapılan açıklanaya göre, kullanıcılara diledikleri yer ve zamanda kaliteli ve yasal şekilde film izleme olanağı tanıyan Google Play Filmler, en yeni filmler ve klasiklerden oluşan zengin arşiviyle Türkiye’de hizmete sunuldu. Platformda bulunan yüzlerce yerli ve yabancı film, kiralama veya satın alma seçeneğiyle çevrimiçi veya cihaza indirilerek izlenebiliyor.

Kullanıcıların bağlantı kapasitesine göre filmler düşük ve yüksek çözünürlükte sunuluyor. Kullanıcılar bir cihazda izlemeye başladıkları bir filmi, başka bir cihazda kaldıkları yerden izlemeye devam edebiliyor. Kullanıcıya zengin kontrol şansı da sunan Google Play Filmler'de ses ayarı, ileri/geri sarma ve durdurma kontroller kullanılabiliyor. Bununla birlikte filmin herhangi bir anında ekrana dokunarak oyuncuların biyografileri, filmleri gibi bilgiler ve film müzikleri hakkında bilgiye göz atmak mümkün. 100’den fazla ülkede kullanılan Google Play Filmler’de yer alan filmler 4,5 TL’den başlayan fiyatlarla izlenebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.