Ford'un dikkat çeken hologram projesi: Masallar akıllı telefonda canlanıyor

Ford'un dikkat çeken hologram projesi: Masallar akıllı telefonda canlanıyor

Hologramın farklı formatlarda kullanımlarına şahit olduk ama telefonlarda kullanımı konusunda Ford dikkat çeken bir yeniliğe imza attı. Ford C Max'in lansmanını yapan marka “hayat artık tüm aile için çocuk oyuncağı” mesajını pekiştirmek için oldukça yenilikçi bir dijital iş ile karşımızda. Hologramın tüm telefonlarda kullanılmasını sağlayan marka “Yeni Ford C-MAX ile Hologram Masallar” projesi ile masalları 3 boyutlu hale getiriyor; adeta canlandırıyor.

ford-hologram-araba

Aile arabası konseptini, ailenin en küçük bireyini hedefleyerek içini çeken kampanyada Ford, anne ve çocuk sağlığı dergisi Kids & Gourmet ile birlikte hologram materyeli hediye etmiş. Böylece pedagoglar tarafından onaylanmış masalları, 3 boyutlu hale getiren hologram ile çocukların uyku zamanını çok daha eğlenceli ve eğitici bir hale dönüştürüyor.

ford-hologram

Ayağınızın bir hareketiyle açılıp kapanan akıllı bagaj kapağı, Otomatik Park Sistemi gibi teknolojilere sahip Ford C Max'in teknolojik farkını ortaya hologramla adeta pekiştirmiş. Zer ve mobilike'ın iş birliğinde gerçekleşen projede hologram materyali alan ailenin yapması gereken şeyse;  Ford C Max ile masallar mikrositesine girerek akıllı telefonlarından veya tabletlerinden seçtikleri videoyu açmak.

Bu arada bu deneyimi yaşamak isteyenler için belirteyim  web sitesinde videolar sayfasının altında bulunan gönderim formunu doldurarak, hologram materyali siz de edinebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.