ebay'deki Google Glass'ı kim satın aldı?

ebay'deki Google Glass'ı kim satın aldı?

Bir kaç gün önce ebay'de ortaya çıkan Google Glass modelinin yeni Glass modeli olduğu kesinleşti. Söz konusu ürünü bir rehin dükkanından teslim alan ise Google oldu.

Kısa bir hatırlatma geçecek olursak, ebay'de haftasonu bir Google Glass modeli açık artırmaya çıkarılmış ve isminin açıklanmasını istemeyen kaynaklar bunun yeni Glass modeli olduğunu doğrulamıştı. Açık artırma bedeli de 20 bin dolara kadar yükselmişti.

Redwood City'deki bir rehin dükkanını işleten Frank Romero'nun yaptığı açıklamaya göre malum ürün Google çalışanlarına teslim edilmiş. Romero'nun bu teslimat karşılığında bir para alıp almadığı veya Google'ın yasal bir yola başvurup başvurmadığı ise bilinmiyor.

Google Glass

Ürün hakkında bir detay da paylaşmayan Frank Romero, Google'ın kendileriyle temasa geçtiğini ve ürünü teslim etmekten memnun olduğunu söylemekle yetiniyor. Romero'nun Glass modelinin yeni model olup olmadığından da bihaber olduğu paylaşılıyor.

Bu olay yıllar önce Apple'ın barda unutulan iPhone'unu aklıma getirdi ama Google konuyla ilgili bir açıklama yapmıyor. Glass'ın söz konusu kişilere nasıl ulaştığı da bilinmezliğini sonsuza dek koruyacak gibi görünüyor.

Yeni Glass'ı FCC dökümanlarından sızdığı kadarıyla biliyoruz ve Google'ın nasıl bir geri dönüş yapacağını merakla beklemeye devam ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.