Kolektif House büyümeye devam ediyor, üçüncü şubesini Levent'te açıyor

Kolektif House büyümeye devam ediyor, üçüncü şubesini Levent'te açıyor

kolektif-house-logoVerimli, sosyal ve ekonomik ofis yaratma amacıyla yaklaşık olarak 1 sene önce kurulan Kolektif House, üçüncü şubesini açmaya hazırlanıyor.

Kanyon Alışveriş Merkezi'nin hemen yanında ve 2 bin 800 metrekarelik bir alana konumlanacak olan Kolektif House Levent, özellikle balkon ve bahçeli ofisleriyle dikkat çekiyor. Kolektif House'un 4. Levent Sanayi ve Şişhane şubelerinden sonra üçüncü şubesi olacak olan Levent; Haziran ayında açılıyor.

Kolektif House bünyesinde 45'ten fazla internet girişimi yer alıyor

Girişimcilik dünyasının yakından tanıdığı isimleri de ağırlayan Kolektif House; Scorp, GBA ve 500 Startups'ın da ev sahibi. Kolektif House bünyesindeki internet girişimi sayısının 45'i geçtiği de şirketten aldığımız bilgiler arasında.

Bu arada Kolektif  House'un girişimciler için yatırımcı bağlantıları, muhasebe/avukatlık gibi ek bazı hizmetler ve çok çeşitli konularda eğitimlerin bizzat içinde yer alma gibi imkanlar tanıdığını da ekleyelim.

Kolektif House'un üçüncü şubesi: Kolektif House Levent
Kolektif House'un üçüncü şubesi: Kolektif House Levent

Kolektif House: "Tek amacımız büyümek değil, ofis anlayışını değiştirmek ve yeni ofis kültürünün öncüsü olmak istiyoruz"

Aslında kendisi de bir girişim olan Kolektif House'un yurtdışındaki benzerleri (WeWork gibi) yollarına oldukça emin adımlarla devam ediyorlar. Kolektif House'a hem büyük değerlemelere ulaşan hem de gerek ofis alanı gerekse komünite olarak hızla büyüyen bu isimleri  hatırlattığımızda ekipten şöyle bir yanıt aldık: "Kolektif House bu sektöre şimdiye kadar 7 milyon TL yatırım yapmış bir şirket. Bu işe gönlümüzü verdik ve sonuna kadar inanıyoruz.

Tek amacımız büyümek değil, ofis anlayışını değiştirmek ve yeni ofis kültürünün öncüsü olmak. Burada yeni bir kültürün doğuşundan bahsediyoruz, dünyada bu işin ne noktalara geldiğini biz de okuyoruz. Bu kültürün Türkiye’deki öncülerinden olarak bu konuda büyük sorumluluk hissediyoruz."

Farklı sektörlerdeki işini tutkuyla yapan insanları aynı çatı altında toplayarak 'yaşayan' ve 'cool' bir ofis alanı yaratmanın peşinde olan Kolektif House; Türkiye'nin yükselen girişimlerinden birisi olarak değerlendirilebilir. Bir ofis alanı ve komünite oluşturan Kolektif House'u takip etmeye ve şirketteki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Webrazzi okuyucularına Kolektif House Levent'te yüzde 10 indirim

Bu arada Kolektif House'un yeni açılacak olan Levent Şubesi'ne üye olmak istiyorsanız; 1 hafta içinde 'Webrazzi okuyucusu' olduğunuzu söyleyerek yüzde 10 değerinde bir indirimin sahibi olabilirsiniz.

Kolektif House üyelik modellerini ve şubeleri kolektifhouse.co'dan inceleyebilirsiniz.

kolektif-house-2
Kolektif House Levent için şirketten aldığımız bir başka görsel

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.