Hızlandırma programı IoT - Telco Labs, nesnelerin interneti ve telekom girişimlerini bekliyor

Hızlandırma programı IoT - Telco Labs, nesnelerin interneti ve telekom girişimlerini bekliyor

Ülkemizdeki hızlandırma programlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu haberimizin konusu olan IoT - Telco Labs'i de, adından da anlayabileceğiniz üzere, nesnelerin interneti ve telekom girişimlerini hedefleyen dikey bir hızlandırma programı olarak tarif edebiliriz.

İstanbul Startup Angels'ın hızlandırma programı ve eğitimler düzenleyen bir alt markası olan İstanbul Startup Labs ve Nexus Ventures tarafından düzenlenen program için 5-6 adet girişim seçilecekmiş. Programın girişimlere sağlayacağı faydaların başında ise 15 bin dolar değerindeki tohum sermayesi, mentörlük, ücretsiz ofis alanıDeutsche Telekom girişimci programı hub:raum ile işbirliği fırsatı ve İstanbul Startup Angels ile melek yatırımcılara ulaşma imkanı geliyor.

Programın detaylarına girecek olursak; online başvuruların ardından girişimcilerle yapılacak yüz yüze görüşmeler neticesinde seçilecek olan 5-6 girişim, 3 ay sürecek bir hızlandırma programına dahil oluyor. Ücretsiz ofis alanında mentörle yoğun bir şekilde çalışarak demo day'e hazırlanacak olan girişimcilerin; program sonrasında sektördeki büyük oyuncular ya da uluslararası diğer bazı programlarla iş birliği şansı da bulunuyor.

gorsel-iottelcolabs

Program hakkındaki detayları web sitesi üzerinden inceleyebilir, dilerseniz başvurunuzu online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, başvurular 30 Nisan'da son buluyor!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.