Diyemse farklı diyet türleri için aylık yemek abonelik servisi sunuyor

Diyemse farklı diyet türleri için aylık yemek abonelik servisi sunuyor

Ofiste sağlıklı beslenmek yemek abonelik servisleri sayesinde eskisine göre bir nebze daha kolay. Belirli bir diyeti takip etmek isteyenlerin işini kolaylaştırabilecek bir servis de Diyemse. Adını diyet yemek servisi kelimelerinin ilk harflerinden alan Diyemse, farklı diyetler için diyetisyen danışmanlığında aylık abonelik servisi sunuyor.

Geçtiğimiz yıl sonundan bu yana Epal Gıda şirketi bünyesinde yenilikçi bir servis olarak faaliyete başlayan Diyemse, fonksiyonel diyet menülerine odaklanıyor. Bugün adlarından anlaşıldığı gibi zayıflama, diyabet, ofis, kilo alma, sporcu, vejetaryen, 60 yaş üstü ve yeni anne olmak üzere sekiz farklı diyet türüne uygun menüleri üyelerine düzenli olarak sağlayabiliyor.

Tüm paketlerin aboneliği oluşturulurken, müşterinin ihtiyacı, hedefi, günlük aktivitesi gibi bilgiler diyetisyen tarafından inceleniyor ve kişiye en uygun paketin belirlenmesi sağlanıyor. Bunun için diyetisyen kişilerle çalışan Diyemse, aboneliklerden önce üyelerle mutlaka birebir görüşüyor. (Diyetisyenlerin yerini alacak sanal asistanlar için biraz daha beklememiz gerekiyor.)

Kullanıcıdan alınan bilgiler ışığında hazırlanan kişisel diyet menüleri, günlük olarak, taze malzemeler kullanılarak, diyetisyenin ölçü ve porsiyon kontrolüyle hazırlanıp üç ana ve iki ara öğün şeklinde teslim ediliyor. Paketteki yemekler adresinize ısıya dayanıklı tek kullanımlık kaplara konulmuş olarak, tek bir seferde geliyor. Paket aboneleri, dilediği zaman uzman diyetisyenle iletişime geçip, diyetiyle ilgili aklına takılanları sorabiliyor ya da dilerse mutfağı yerinde ziyaret edebiliyor.

diyemse2

Diyemse, piyasadaki Rafinera gibi  rakiplerinden diyet menülerin çeşitliliğiyle ayrışmak istiyor. Bununla birlikte esneklik servisin hassas olduğu konulardan biri.  Teslimat veya yemekler konusunda üyelerine kesin kurallar dayatmayan servis, yabancı uyruklular için İngilizce hizmet de sunuyor.

Diyemse, 2016'da büyümeye odaklanarak İstanbul'daki dağıtım ağını genişletmeyi planlıyor. Servisin büyümesi haline online abonelik başta olmak üzere, kullanıcılarını yakından tanıyıp takip etmesini sağlayacak bir sistemle çalışmaya başlaması uzun vadede en fazla değeri yaratmasını sağlayabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.