Facebook Messenger'ın Windows 10 versiyonuna ait ekran görüntüleri ve video ortaya çıktı

Facebook Messenger'ın Windows 10 versiyonuna ait ekran görüntüleri ve video ortaya çıktı

Microsoft Ekim 2015'te düzenlediği Surface etkinliğinde Facebook'un hem kendi ana uygulaması hem de Instagram, Facebook Messenger için Windows 10'da ''evrensel'' olarak çalışacak uygulamalar geliştirdiğini duyurmuştu. Bu uygulamalardan biri olan Facebook Messenger için ilk ekran görüntüleri ve video sızdı.

Facebook'un Windows 10 için yenilediği uygulamaları ''evrensel'' olacak, yani şirketin tek çatı altında geliştirdiği bu uygulamalar aynı anda Windows 10 kullanan masaüstü ve mobil tüm platformlarda aynı şekilde çalışacak ve kullanılabilecek. Uygulamanın ilk ekran görüntülerini ve videosunu ortaya çıkartan ise WindowsBlogItalia olmuş. Uygulamanın ilk ekranı beklendiği gibi kullanıcı girişi ile başlıyor.

facebook-messenger-1

Mesaj ekranı ise mobil ve web platformunda daha önceden alışık olduğumuz tasarımdan çok da farklı değil. Ancak ekran boyutunun avantajı kullanılarak mesajlaşma kısmı çok daha geniş tutulmuş.

facebook-messenger-2

VentureBeat'e konuyla ilgili açıklama yapan Facebook ise birkaç ülkede Windows 10 için geliştirdikleri yeni Messenger'ı sınırlı sayıda kullanıcıyla test ettiklerini ancak bunun henüz beta aşamasında olduğunu belirtmiş ve şu an için daha fazla açıklama yapılmayacağını eklemiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.