Şirketlerin İK süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyen 'Personel Yönetim Platformu': SophiaHR

Şirketlerin İK süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyen 'Personel Yönetim Platformu': SophiaHR

Gerçek bir ihtiyaçtan yola çıkılarak geliştirilen SophiaHR, en kısa anlatımla şirketlerin İK süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Mobil imza entegrasyonu, izin takibi, bordro yönetimi, seyahat ve masraf modülü, organizasyon ve iş akış süreçlerinin inşa edilebilmesi gibi çok sayıda özelliği bünyesinde bulunduran SophiaHR, web tabanlı bir yazılım olarak konumlandırılmış. Müşterilerine özel olarak modüllerin bir kısmını açıp kapayabilen SophiaHR, ayrıca müşteri bazlı olarak ürününe bazı ek özellikler de ekleyebiliyor.

'İK'da dijital dönem' sloganıyla piyasadaki yerini alan SophiaHR'ın yasal mevzuatlarla uyumluluğu için danıştığı isim ise sektörce bilinen Ali Tezel olmuş. SophiaHR'ın en çok güvendiği ve öne çıkardığı özellikleri de; mobil imza ve elektronik imza. Mobil imza ve elektronik imza sayesinde SophiaHR kullanıcıları tüm İK süreçlerini dijitale taşıyarak ıslak imzayı hayatlarından çıkartabiliyor.

sophiahr-gorsel

Can Kale ve Gamze Kale kurucu ortaklığıyla hayata geçen girişim, 2015 Ekim'de yayın hayatına başlamış. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almadan tamamen kurucu ortakların özsermayesiyle yola devam eden SophiaHR, 14 referans müşteriye ulaşmayı başarmış. Kurucu ortaklar özellikle kullanıcı dostu olmasına çok dikkat ettikleri arayüzlerini öne çıkarırken teknolojiye oldukça uzak söktörlerdeki müşterilerince de SophiaHR'ın kullanılabildiğini belirtiyor.

Kurucu ortaklardan girişimin kuruluş hikayesini dinlediğimizde tamamen gerçek bir ihtiyaca yönelik bir çözüm olarak ortaya çıktığını anladığımız SophiaHR; şu an GNC, Çağdaş Yaşam Sigorta ve Ali Tezel Sosyal Güvenlik Müşavirliği gibi şirketlerce kullanılıyor. Bu arada SophiaHR müşterilerinden kişi ve modül sayısına göre değişen bir lisanslama ücretiyle beraber yıllık bakım ücreti talep ediyormuş. SophiaHR kullanıcıları kurulum ücreti ise ödemiyor.

Kurumsal müşteriler haricinde KOBİ'lerce de kullanılmayı hedefleyen SophiaHR hakkındaki gelişmelerde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.